Dolarýn çok oynayacaðýný sanmiyorum BIST konusunda ise ben taban olacagini asla dusunmuyorum.eksi olabilir ama vay battik bitik olmaz borsada tabi bu benim on görüm yanlýþ olabilme ihtimali tabi ki var. Belki yeþil bile olabiliriz.
Dolarýn çok oynayacaðýný sanmiyorum BIST konusunda ise ben taban olacagini asla dusunmuyorum.eksi olabilir ama vay battik bitik olmaz borsada tabi bu benim on görüm yanlýþ olabilme ihtimali tabi ki var. Belki yeþil bile olabiliriz.
Matamatik RTE 55-45 diyor ama... RTE 57-43 K.k belki daha fazla bile olabilir. Katýlým çok düþük olur.
Ýkinci tura kalýrsa ki, öyle görünüyor, RTE net alir. Sinan Oganin seçmeni KK ya yonelmez. Oganin bu seçmen üzerinde etkisi de yok denecek kadar az.
Bana göre KK kazandý ama bunu ilan ettirmemek için ellerinden geleni yapýyorlar...Þahsi düþüncem bu yönde...YSK verileri ve ýslak imzalý dokümanlar da benim düþüncemi destekliyor
%51 Kemal bey
%49 Recep bey, olursa þaþýrmam. Aslýnda bu þartlarda çok daha farklý olmasý gerekirdi, neyse bu sonraki tartýþma olsun. Az bir farkla kazanýr, Meclisi AKP alýr. Ýstanbul kopyasý gibi, Belediye seçimlerine kadar finansal kaosa hazýr olun..
Yer Ýmleri