Ben dove dove adam soyan bu duzenden memnun olan polis oldugunu sanmiyorum.
Garip ama gerçek ama bu saatten sonra yapılması gereken tam da bu... Eş zamanlı faiz artışıyla beraber...
Tüm ücretleri en az %10-%20 törpüleyeceksin...
Tabi bunu yapabilecek toto bu ülkede hiç bir siyaside yok...
İkinci seçenek devalüasyon ama o daha büyük yıkım getirecek, fiyatlar tekrar feza olacak, döngünün kırılması zorlaşacak...
Popülizm kadar büyük hainlik yoktur diyip bitireyim...
Vay arkadaş bu trollere aylık ek maaş mi tahsis ediyorlar. Hiç mi hastaneye diş hekimliğine gitmiyorlar hiç mi düğün hazırlıkları yapmıyorlar. Kızın düğün hazırlıkları için bir yatak odası takımı aldık 38 bin Türk gaymesi. 5 ay dış dünya ile ilişkimizi kesip çimenlikte yayılsak ancak yatak odasını alabiliyoruz. 4 sene önce üniversite diş hekimliği fakültesine başvurduğumuz küçüğün diş teli randevusu geldi. Dr bir liste verdi. Sabah sabah geçmişte kredi kartı kullanmayan üç kişiyi aradım onların limitini kullanalım diye. Birinde 75 bin limitten 4 bin bu arkadaş daha önce hiç kredi kartı kullanmayan biriydi, diğer ikisinde limit sıfır çıktı. Demekki seçimden sonra Kredi kartı borcu sorunu da masaya dahil olacak Kılıçtaroğlu mu ödeyecek sanıyorlar yada herkesin bütçe nanayda mı.
Almanya’da yeni yabancı işçi yasası: Türklere kapılar sonuna kadar açıldı
Alman hükümeti, yabancı işçi alımına ilişkin yeni şartları belirledi. Buna göre Türkiye’den binlerce kişi, kolay vize ve çalışma izniyle Almanya’ya gelebilecek. Dil bilenler, gençler, diploması olanlar öncelikli olacak.
https://www.sozcu.com.tr/2023/dunya/...cildi-7637540/
Demek ki diplomasızları almayacaklarmış. Böyle biri aklıma geldi de..![]()
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri