Sayfa 387/1009 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Evet bugün yumoşta bir tuhaflık var ama çözemedim.
    Benim kuyumcuya sordum 20,95’den bozarım dedi.
    serbest piyasada da dolarda dünkü iştah yok dolar alışı 19.38'e çekmişler merkez kuru arttığı halde..

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Aynen,varları yokları dolara baskı kurmak,diger dövizler görmezden gelmek,adamların yeşile karşı alerjisi var.
    resmen euro uçtu
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Eğer kaybedeceklerine inanırlar ve iktidarı devrecdeceklerine kanaat getirirlerse muhtemelen 12 uçak içi dolu dolu havalanacaktır. Tabii ülkesini seven birileri o uçaklara kalkış izni vermezse ülkeye en büyük hizmeti verir.
    Kim nasıl durabilir ki. Senin emniyet müdürünü değiştirmen ekip kurman bir ay sürer. 20 yıldır ülkeyi tek elden yöneten bir kadro var o olmaz. Ha biri intihar ederse o başka.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kim nasıl durabilir ki. Senin emniyet müdürünü değiştirmen ekip kurman bir ay sürer. 20 yıldır ülkeyi tek elden yöneten bir kadro var o olmaz. Ha biri intihar ederse o başka.
    Birileri de kahraman olabilir.

5. Ben dove dove adam soyan bu duzenden memnun olan polis oldugunu sanmiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ben olsam asgari ücreti 3500 düşürür dolara talebi keserim alın size yeni iktidar politikası

Tabi 1000 tl ye aylık mutfak masrafı da çıkması koşuluyla
    Garip ama gerçek ama bu saatten sonra yapılması gereken tam da bu... Eş zamanlı faiz artışıyla beraber...

Tüm ücretleri en az %10-%20 törpüleyeceksin...

Tabi bunu yapabilecek toto bu ülkede hiç bir siyaside yok...

İkinci seçenek devalüasyon ama o daha büyük yıkım getirecek, fiyatlar tekrar feza olacak, döngünün kırılması zorlaşacak...

Popülizm kadar büyük hainlik yoktur diyip bitireyim...

7. Vay arkadaş bu trollere aylık ek maaş mi tahsis ediyorlar. Hiç mi hastaneye diş hekimliğine gitmiyorlar hiç mi düğün hazırlıkları yapmıyorlar. Kızın düğün hazırlıkları için bir yatak odası takımı aldık 38 bin Türk gaymesi. 5 ay dış dünya ile ilişkimizi kesip çimenlikte yayılsak ancak yatak odasını alabiliyoruz. 4 sene önce üniversite diş hekimliği fakültesine başvurduğumuz küçüğün diş teli randevusu geldi. Dr bir liste verdi. Sabah sabah geçmişte kredi kartı kullanmayan üç kişiyi aradım onların limitini kullanalım diye. Birinde 75 bin limitten 4 bin bu arkadaş daha önce hiç kredi kartı kullanmayan biriydi, diğer ikisinde limit sıfır çıktı. Demekki seçimden sonra Kredi kartı borcu sorunu da masaya dahil olacak Kılıçtaroğlu mu ödeyecek sanıyorlar yada herkesin bütçe nanayda mı.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Almanya’da yeni yabancı işçi yasası: Türklere kapılar sonuna kadar açıldı
    Alman hükümeti, yabancı işçi alımına ilişkin yeni şartları belirledi. Buna göre Türkiye’den binlerce kişi, kolay vize ve çalışma izniyle Almanya’ya gelebilecek. Dil bilenler, gençler, diploması olanlar öncelikli olacak.

https://www.sozcu.com.tr/2023/dunya/...cildi-7637540/

Demek ki diplomasızları almayacaklarmış. Böyle biri aklıma geldi de..
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 387/1009 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •