Sayfa 570/1011 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Durup dururken neden böyle hanerler yapıyorlar ki. Ruslar bir tek abd vatandaşına dokunmazlar/dokunamazlar rusyada
    Ama altını etileyeceği kesin. Ama birşey olmadığı götülünce etkisi sınırlı kalır.
    Amerikalı bir gazetecinin tutuklandığı söyleniyor bu yüzden uyarı geldiği
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum......Allah hepimizi bu kaldıraç illetinden kurtarsın......bu iş hakikaten iş değil......ömür çürütüyoruz....üstelik zamanımız heba oluyor......terste kaldın mı hayal edmediğin paralar yok oluyor......malesef....
    Kaşık kaşık topladığımı kepçeyle veriyorum daha sonra zararı kurtarmak için kaşıklan devam ediyoruz, kaşık pilavın içinde kaldı.
    Biz fakirlikten kurtulamayız dayucuğum diyebilirmiyiz.
    Vob yapman batarsınız
    Hamdım Piştim Yandım

3. Vadeli ve kaldıraç üzerine o kadar çok şey yaşadım deneyimledim ki anlatamam ...

Hatta bu yaşantımı bunlara borçluyum ...

Yani o kadar şey geçirdim gördüm ettim

Yemin ederim ki insanın yazısından konuşmasından pozisyonunu bile anlar terste olduğunu yada düzde olduğunu ful işlem de dahi olduğunu çözebilirim desem kimse inanmaz ama hakkeden öyledir

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kaşık kaşık topladığımı kepçeyle veriyorum daha sonra zararı kurtarmak için kaşıklan devam ediyoruz, kaşık pilavın içinde kaldı.
    Biz fakirlikten kurtulamayız dayucuğum diyebilirmiyiz.
    Vob yapman batarsınız
    gerçekten kaşıkla toplayıp kepçeyle vermek....Tamda kaldıracı anlatıyor.....ne olacak bu işin sonu bilemiyorum.....çocuklara da bir şey bırakmadan yok olup gidecez......

5. Size en basitinden birşey yazayım ...

Sizin için önemli bir miktar da pozisyon da olduğunuzu varsayalım

Örnek misal 20 tane jeton açtın tüm sermayen bu diyelim

Pozisyonu açtığın da bir rahatlama gelir sonra doğru yönde ilerlersen mutluluk hormonun çalışır
    Bu süre içerisindeyken tam tersine döndüğün de şimdi düzelecek dersin
    Sonra düzelmez kalp atışın hızlanır heleki hayatını etkileyecek rakam ise daha bir hızlanır

Sonra başın zoklamaya başlar

Doruk noktasında eller bile titreye biliyor

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Vadeli ve kaldıraç üzerine o kadar çok şey yaşadım deneyimledim ki anlatamam ...

Hatta bu yaşantımı bunlara borçluyum ...

Yani o kadar şey geçirdim gördüm ettim

Yemin ederim ki insanın yazısından konuşmasından pozisyonunu bile anlar terste olduğunu yada düzde olduğunu ful işlem de dahi olduğunu çözebilirim desem kimse inanmaz ama hakkeden öyledir
    Big dayu ara ara vaktin oldukça yaşadığın finansal deneyinleri burada kaleme alır yazarsanız bize de faydası olur......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7. Tokatyıldızı dayucuğum yazmadı ama 2 gündür onu anmamın altında tamda bu sebepler var

Ufak ufak aldı geçtiğimiz günler de dün ve bugün misliyle geri verdi

Hattinden fazla pozisyon açtı hislerim bu yönde

8. Hisse vadelilerde yarın vade sonu

Hesaplamam doğru ise Mart vadede 6,7 milyar TL lik pozisyon kalmış.

Bir çok hissede Mart vadede azalma olurken KCHOL'de hafif artış var yarın birileri vade sonu çarpışmak istiyor olabilir. Belkide seçim hisesi olarak KCHOL belirlendi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 570/1011 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •