Sayfa 578/1011 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

adamlar tüm tuşlara basıyor ama nafile...

kkm ye %30 faiz mi alacaklar şimdi...
    Seçim sonrası sırf savurganlığı bitirsen ekonomi coşardı ama her zaman ki gibi ben yaptım olacak mantığı.

Bir yandan kamu bankaları ile seçim finanse edilerek gevşek para politikası uygulanırken diğer taraftan borcu borçla finanse ermek için faiz arttırılıyor ama daha önce olduğu gibi buna faiz denilmiyor önceki kur korumalı diye bişi buldular .

Sonuçta Bist için kötü, Dolar için kötü haber denilebilir mi ?.

2. Bir gün önce hacimle dipten dönüyorsun, dün gayet iyi giderken hatta psikolojik 5.000 zorlanırken, son saatte ne hikmetse pat diye neredeyse 2% satıyorsun gece Kkm haberi geliyor.
    Midem bulanıyor.

3. seçim sonrası ekonomi stratejiniz hakkında bilgi konusunda fikirleriniz nelerdir?

Evvela seçim sonuçlarını görelim Kimin kazandığına bağlı olarak strateji mi geliştirmeli
    yalnız bence; sermayemizin en az yarısı ALTIN ve DOLAR'da olmalıdır.

4. Flat devam, patinaj yapıp duruyorum. Sabır, sabır, sabır...

Yatırım tavsiyesi değildir. Duygulara yer yok, sistem ne derse o. Sayısal verilere dökülmeyen ifadeler geçersizdir, başarınızı mutlaka ölçün. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Ziya Paşa

5. Kkm bankalar için iyi hatta nötr diyenler bile var Xbank endeksi bist 100 endeksinden bağımsızlaştı . Panik satış ve panik alışlar da net gösteriyor ki , Xbank 4750 ve 5100 bölgelerinden aşağı yönlü 4400 puan altına düşmeyecekse sanırım ayı piyasasını konuşamayız.

Yatay bant bekleyenler haklı olabilir , seçim öncesi bir banka rallisi ihtimali de var .Borsada Çöküş , dolarsa patlama , ekonomide durma her Türk vatandaşının ezelden beri takıntısıdır , milli karakterimiz oldu kriz bağımlılığı …

Hayırlısı olsun..
    endeks ve hisse konuşmaktan , takip etmekten insan günlük yaşamına odaklanamaz oldu ben 1-2 hafta ara verip izne ayrılıcam , dünyadaki en ucuz , en uyuz ve en sert alış satışların yaşandığı bir borsa olmayı başarıyoruz.ekranı takip etmek de gündemi okumak da ülkemizde oldukça yorucu haline geldi . Ytd

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Bu vadeli olsun
    Foreks olsun
    Kaldıraçlı ne varsa

Uyuşturucudan daha beterdir ....

Birkere bulaştın mı o hazzı aldın mı asla bırakamazsın

Hatta öyle birşeydir ki hayatını bile etkiler

Düzde olduğun da sanki dünyanın kralıyım sensin sanırsın

Terste olduğun da kendini kötü hisseder birşey olmaz benden dersin

Hatta cinsellik hayatını bile etkiler 🤒

Bulaşırsan çıkamazsın Tokatyıldızı dayıcuğum

tipik kumarcı semptomları ..kazandığını o abdesle namaz kılarken yine alırlar elinden ..ne kadar donanımlı olursan ol enin de sonunda masa kazanır .. kazan / kaybet döngü bitmez ..günün sonunda elde kalan olsa bile attığın taş ürküttüğün kuşa değmez sağlıktan kaybetmek de miras kalır ..Kurt söylüyor bak .. çok doğru ''vob yapman batarsınız''

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    bigshort yanlış anlamayasın ..amaç eleştirmek/kınamak filan değil bu br vakka gerçek de bu

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Seçim sonrası sırf savurganlığı bitirsen ekonomi coşardı ama her zaman ki gibi ben yaptım olacak mantığı.

Bir yandan kamu bankaları ile seçim finanse edilerek gevşek para politikası uygulanırken diğer taraftan borcu borçla finanse ermek için faiz arttırılıyor ama daha önce olduğu gibi buna faiz denilmiyor önceki kur korumalı diye bişi buldular .

Sonuçta Bist için kötü, Dolar için kötü haber denilebilir mi ?.
    sadece bist veya dolar için değilde tüm mal varlıkları için kötü...

evini arabanı borsanı sat kkm ye koy ihya ol deniliyor...

yeterki dolar çıkmasın kafasındalar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 578/1011 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •