Sayfa 380/610 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon
Arama sonucu : 4876 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    Gerçek işlem yok denecek kadar az. Temel veriler ve beklentilerine göre gerçek yatırımcı bu fiyatlardan satmak istemiyor. Almak isteyenlerse muhtemelen fiktif işlem hacmi ile "işlem oluyor" havası yaratıp mal almak için uygun ortam yaratmaya çalışıyor.

Her iki tarafa da kolay gelsin.

Aklı, söylenen doğrular kadar etkileyen, daha cazip görünen gerçekmiş gibi sunulan hayallerdir..!

Bu fiyata kimsenin satmak istemediği doğru, lakin fiktif işlemler ile alış oluşturmaya çalışanların niyeti pozitif yönde değil negatif yönde alış oluşturabilmek..!!!

Nedir bu; hisseyi yukarıya sürerek değil de sanki dahada düşecek miş gibi göstererek satış baskısı kurmak..!!!

O yüzden bunu yapan başta şirket yönetimi ve gömlekçi tayfasına asla kolay gelmesin, hatta ayakları dolansın işleri hiç ras gitmesin..!!!

Bedelsiz kararını bile bu konjonktüre göre yayınladılar, zira her olumlu haberi böyle yapıyorlar, kendileri satmadığı sürece..!!!

Kısacası bunların karması negatif hasat üzerine kurulu, pozitiften nasipleri sadece para tırasferi yapmak üzerine..!!!

Onuda mecbur oldukları için yapıyorlar, yılda bir yada iki kez, bu döngüye göre sabredenler dışında kimse kâr edemiyor, oyunun özü budur..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
    Marifet olanı görmek midir..???
    Yoksa olanın ardında olanı mı..???
    Son düzenleme : 11.Muratblsk; 30-03-2023 saat: 10:30.

Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    ... Almak isteyenlerse muhtemelen fiktif işlem hacmi ile "işlem oluyor" havası yaratıp mal almak için uygun ortam yaratmaya çalışıyor...
    Bir gün önce yüksek işlem hacmiyle yukarıdan kapatıp, bugün alıcısız açılması ve sürekli negatif süründürülmesi de aynı oyunun bir parçası.

Oynasınlar bakalım.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

muhtemelen hissede 500-1000 k arası bazen biraz daha aşan şekilde mal taşıyanlar baya var patron bunların peşinde olmalı kimsede hisseyi yarı fiyatına verme eğiminde değil sanırım bu bilek dövüşü böyle sürüp gidecek ...
    nasip....

4.  Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    Bir gün önce yüksek işlem hacmiyle yukarıdan kapatıp, bugün alıcısız açılması ve sürekli negatif süründürülmesi de aynı oyunun bir parçası.

Oynasınlar bakalım.
    O yüzden işleri ras gitmesin diyorum..!!!

Kimse üç kişinin ortak olduğu hokey masasında dördünçü olmak istemez..!!!

Baştan kaybedileceği belli olan oyuna neden girsinler..???

Adamlar ekip, birbirini taşlıyor, kaş göz ile elini söylüyor, bitmiş eli dışarı vurmak için dön bana dönelim diyor...daha neler neler..!!!

Bizim tek şansımız oyunun başında çift gelen eliniz oluyor, onu da son ana kadar beklersen bitiriyoruz..;-)

5. Yine ortalık kan revan yine üç maymun kardeşler ortalıkta yok..!!!

Bu fiyata sepeti sizden başka kimse doldurmasın diyemi metiyeler dizmiyorsunuz Ahmet efendiye ve şirketine..!!!

Yoksa satarken mi aklınıza geliyor o metiyeler..???

Malını ve parasını çaldığınız her insanın çektiği acıyı çekmeden bu dünyadan çıkışınız olmayacak sakın unutmayın..!!!

Boynuzsuz koyunun boynuzlu koyundan alacağını aldığı gibi alacak her biri sizden hakkı olanı, o buynuzlar totonuza girmeden adam olun..!!!

münafıklık iftira ooo senin hesabın bitmez...
    nasip....

7.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    münafıklık iftira ooo senin hesabın bitmez...
    Avukatları olarak sana da baya iş çıkar işte daha ne istiyorsun..;-))

Mahkemede gerçekler ortaya dökülünce, benim bunlardan haberim yok deyip kıvırma sonra iblisin 'benları ben bilmiyordum, bilseydim bende secde ederdim' dediği gibi..;-))

Gerçi sen hepsini iyi tanımadan avukatları kesilmezsin herhalde..???

üzerine birde günlerce kurtarılmayı bekleyen donarak ölen depremzedelerin ahı eklendi ALLAH cc seni kızılay başkanıyla haşreder inş.
    nasip....

Sayfa 380/610 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •