Sayfa 75/1003 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    doların 3 aylık artışı % 2.5.. kıyma fiyatı ikiye katladı neredeyse..
    yazın bu turistik oteller nasıl döndürecekler merak ediyorum.. döviz geliri sabit.. tl maliyetler fırlamış..
    Temmuzda bir zam daha asgari ücrete ama dolar hala 19 olacak öyle mi? akıl dışı eğer bu kadar kolay olsaydı zenginleşmek dünyada fakir ülke olmazdı yap maaş zammını kuru da sabitle 2 senede isviçre

2. Arkadaslar kkm varken değerlendirmek lazim. Bu sene son zaten. Eğer baska bir risksiz bir yatirim önerisi varsa degerlendirelim. Su ortamda risk almak sabır ister.

3. Yoksa borsada bankalar cok ucuz. Secimden sonra duruma göre değerlendirilebilir

4. üstünü devletin tamamladığı kkm de siz bankanın yerinde olsanız faizi yükseltirmiydiniz? zaten faizler 25 bandında. isteyen düz mevduat yapar isteyen kkm.
    ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Kaynağı olmayan sey sadece döviz , filmin sonu nerede ne zaman gelir bilmem

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Temmuzda bir zam daha asgari ücrete ama dolar hala 19 olacak öyle mi? akıl dışı eğer bu kadar kolay olsaydı zenginleşmek dünyada fakir ülke olmazdı yap maaş zammını kuru da sabitle 2 senede isviçre
    Bizde meşhur bir söz vardır. Ben aslında çalışsam sınavı geçerdim ama çalışmadım.
    Ekonomi de öyle biz istesek isviçre olurduk ama olmadık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti, görünümünü "durağan"dan "negatif"e revize etti. ForeksHaber anketinde beklenti görünüm ve notun değişmeyeceği yönündeydi.

https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...LP_IqjzQQ&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. para piyasası fonlarında oranlar nasıl?
    günlükte en yüksek faiz hala nkolayda mı?
    ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Sayfa 75/1003 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •