Sayfa 416/1009 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Düşükse tuzlu ayran iç tuzlu beslen.yuksekse tuzu azalt yada tansiyon hapı kullan.ornek tarka fort gb.zayiflamaniz sizi ideal tansiyon seviyesine uzun vadede yaklaştırır.ama düşük tansiyon varken eforlu işlerde dikkat edin bilinç kaybı bayılma vs olabilir.ytd

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Burada doktorlar var diye biliyorum kalp atışı 70 e tansiyonu 9 a 6 ya nasıl getirebilirim acaba

Benim ki 7-8 4-5 ve 55 civari kalp atışı varda düşük olması da sıkıntı diyorlar kilo verirsen katkısı olur demişlerdi bir katkısı olmadı
    Düzenli tempolu yürüyüş ve bol su ile sorunu çözebilirsin...Birazda sağlıklı beslenme....

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Burada doktorlar var diye biliyorum kalp atışı 70 e tansiyonu 9 a 6 ya nasıl getirebilirim acaba

Benim ki 7-8 4-5 ve 55 civari kalp atışı varda düşük olması da sıkıntı diyorlar kilo verirsen katkısı olur demişlerdi bir katkısı olmadı
    yaş ilerledikçe kalp atış sayısı artıyorsa tehlike.....yaşın 50 ve üstü ise 55-60 kalp atım iyi sayılır.....birde strese yol açan şeylerden hemen uzaklaşmak lazım.....kalp atım sayısının ilerki yaşlarda artmasın bir nedeni de kalp damarlarının yavaş yavaş tıkandığı akla getiriyor......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    İnşallah , artık ustalık dönemini yaşayan oyunculardan gına geldi ciraklik dönemi yaşama isteğimiz var.
    ,.........
    Cem Kūçūktür geçen yaz başında ancak tencere hükümet götürür demişti hükümet tencereyi kaynatamazsa gider lafını unuttu hala sallıyor , buradan henüz gemiyi terk etmediğine göre bir umudu mu var yoksa şahıs zaten beni kimse almaz yanına bari mevcut durumda ucretimi mi artirayim diyor bilemedim .
    Hakeza , kazanan ata oynamayı iyi bilen "kılıç artiğı " Abdulkadir Selvi de ekmek teknesini savunmaya devam ediyorlar
    Bonservisleri kendi ellerinde değildir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    altında teknik bazlı şu üçgen oluşumu gerçekten ilgi çekici diye düşünüyorum. hızla 2200 usd görülebilir mi ?? (daha önce 1880 seviyesine gelir diye düşünüyordum)
    Bu hafta işsizlik başvuruları açıklanacak galiba ,beklentilerin üzerinde gelirse 1880 'ne gelmeden yukarı gidebilir.

Ancak sonuç olarak ok yaydan çıktı. Ben banka olaylarının bittiğini hiç sanmıyorum. Bu saatten sonra FED, faiz arttırsa da altın yükselecek, indirse de altın yükselecek.
    Hadi yanıldık diyelim , birkaç sözlü hokkabazlık yapıp bir süre yatay götürür ama ötesi yok bence.

6. Kira fiyatları ile aklıma şöyle bir şey geldi. İl ilçe şehre uzaklık bina yaşı mt bulunduğu katın durumuna göre bir üst sınır getirilmesi gerekir yoksa. Kira fiyatları bir memur çalışanın bile ödeyemeyeceği miktarlara çıkacak bu da eski olsa konut fiyatlarını artıracak kentsel dönüşümü zorlaştıracak. Konya'yı baz alırsak 50 yıllık ulaşımı uzak olan yerler 5 binden başlıyor 10-15 bin diye gidiyor. Ayhan başkanın bu senin projen olsun kazanırsak seçimi hazırda bulunsun proje.

7. tv de iftar programı gören var mı ?
    şöyle binlerce kişi katıldı
    şu kadar ton pirinç, tavuk kullandık,
    vb diye.
    Memento mori

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    tv de iftar programı gören var mı ?
    şöyle binlerce kişi katıldı
    şu kadar ton pirinç, tavuk kullandık,
    vb diye.
    Her gün her gün iftar mi olur tavuk olmuş 80 TL son bir hafta olur.

Sayfa 416/1009 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •