Sayfa 616/892 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    271 den yüzde 15 verdim kaldı yüzde 35
    yarın bitir seni eregli hissesine gönderelim fenerbahceli kardeş hisse netin yarısı orda ama niye orda bende anlamadım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. Bugünkü kapanış biraz umut verdi. İnşallah devamı gelir de biraz nefes alırız. Ne zamandır biriken enerji açığa çıksın artık. Yüz üstü çok süründün ayağa kalk Sakarya.
    Biraz gaz verelim. Belki faydası olur.

3. bölünme olayında bugünki kap ile gerçekten kafam karıştı. yarın mı perşembe mi yeni fiyattan işlem göreceğiz zira firma 5 nisan dedi sonra 6 nisan olarak düzeltti. bugun gelen kap ise salı günü dedi, kimi dikkate almalıyız %100 bilen biri var mı?

Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    bölünme olayında bugünki kap ile gerçekten kafam karıştı. yarın mı perşembe mi yeni fiyattan işlem göreceğiz zira firma 5 nisan dedi sonra 6 nisan olarak düzeltti. bugun gelen kap ise salı günü dedi, kimi dikkate almalıyız %100 bilen biri var mı?
    Aynen...Benim aklım karıştı...yarın 67.92 den açılacak diyen var...Perşembe günü bölünecek diyen var ...Bugünkü kap sanki yarın bölünüyor gibi anlamına geliyor...

5. Fiyat doğru 67.92 ama hesaba perşembe geçecek bedel sizlerin hesapta görülmesi ben öyle anladım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Fiyat doğru 67.92 ama hesaba perşembe geçecek bedel sizlerin hesapta görülmesi ben öyle anladım...
    çok saçma olur öyle, lot sayımda değişiklik yok fakat fiyat 4e bölünmüş fiyat ve lot aynı gün değişmeli.

7. Yani bölünür ama hesaba geçmezse al sat yapamayiz bence yarın geçecek. Asıl mesele ne yapscsk ? Psikolojik olarak 100 falan görür mü ;?

8.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Yani bölünür ama hesaba geçmezse al sat yapamayiz bence yarın geçecek. Asıl mesele ne yapscsk ? Psikolojik olarak 100 falan görür mü ;?
    Yarin bölünmüş fiyattan acilacak ama ilave lotlar hesapta hemen görünmez. Persembe gün sonuna kadar tamami hesaplara gecmek zorunda. Ama o saate kalmaz normalde tahminen çarşamba öğlene kadar tüm kurumlara yansir. Bazilari daha erken bazıları daha geç olacaktir. Fiyat konusu ise açılışta piyasa arti acilirsa gesanda 67.92 den hızlı yukarı yapabilir hatta tavana dokunabilir.yeni lotlar devreye girmedigi için piyasada lot az olacaktir. Ama yukarida kalıcı olur mu bilinmez. Tahmin işte. Salladim 😀

Sayfa 616/892 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •