Sayfa 648/1011 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Karakemal ozan sen 1.5 ay öncede ralli beklediğini yazdın %13 aşağı geldi piyasa ona göre
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karakemal ozan sen 1.5 ay öncede ralli beklediğini yazdın %13 aşağı geldi piyasa ona göre
    Demek ki ralli 4700 den başlayacakmış bakalım başladı inşallah...

3.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Lütfü abi buralardaysan bugün akşam üzeri 5 gibi matriks donuk çalışıyordu ve sadece piyasa emri vermeye izin veriyordu neden acaba bi aralarda net ve pc bağlantı uyarısı verdi ama bunu daha öncede vermişti tahtaları açmak istediğimde zor açıldı ve piyasa emri haricinde emir vermiyordu rakam bile çıkmıyordu alış satışta mausla manuel yazarak kabul ediyordu o sıra piyasa epey eksiden artı oldu anlam veremedim
    Sn. Lokasyon ben Matriks değil İdealcep kullanıyorum, yoğunluk olunca benzer durumlar idealceptede oluyordu, ama uzun süredir pek işlem yapmıyorum, bazen bir gün önceden zincir emir yazıp bırakıyorum onlarıda öldüm fiyata yazdığım için gerçekleşmiyor

Bu piyasada işlem yapmak çok riskli bence, çok ama çok dikkatli olun...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Viopta yeni bir sığır pardon çığır açanlar olmuş. Yükselince algoritmik, düşünce eee normal abi çok gitmişti zaten Seçime nerden baksan 30 seans var. Ne hareketler olacak daha.

5. Yarın denüşük bi senaryo yazıcam, inanan kalıcak inanmayan çekip gidecek
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Demek ki ralli 4700 den başlayacakmış bakalım başladı inşallah...
    emre bugun gap bölgesi 4690 bölgesinden tepki geldi 4930 kalabilirse biraz rahatlar .
    bakalım ne kadar iştahlılar yarın belli olur.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karakemal ozan grafın ele veriyor seni ona göre
    karakemal kimdir tanımam, teknik analizini takdir ederdim, siyasi görüşlerine katılmam

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    emre bugun gap bölgesi 4690 bölgesinden tepki geldi 4930 kalabilirse biraz rahatlar .
    bakalım ne kadar iştahlılar yarın belli olur.
    Haklısın..
    Ben günün kapanış barını sevdim. Yarın da yeşil bir bar dönüşü güçlendirecek..Nisan ayı için bir kısa ralli ile finali yapar mı acaba.. Tabi bunu konuşmanın çok uzağındayız şu an... Sanırım en azından çoğumuzun umudu bu...

Sayfa 648/1011 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •