Sayfa 425/1009 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by sanbeg Yazıyı Oku
    Kundaktaki torunu sigortalayan değil mi

Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.
    Peki diğeri torununlarına ne yapmış onuda söylleyecek yüreğin var mı?

Alıntı Originally Posted by sanbeg Yazıyı Oku
    Kundaktaki torunu sigortalayan değil mi

Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.
    Bunu mu buldun söyleyecek. Sadece çanakkale köprüsünden verdiğimiz para onun çocuğuna yaptığı sigortanın 4 milyar dolarda biridir. Kaldıki sigortayı cebinden ödemiştir. Benim cebimden değil. Geçmediğin köprüyekulkamadğın havaalanına kullanmadğın hastaneye otoyola tünele hergün para ödediğinin farkındamısın benim sevgili ak vatandaşım

Yoksa seccadedemisin hala
    bir halt olacağı yok.

3. Benim gözümde Kılıçtaroğlu seçimi almak için her şeyi yapıyor. Seçimi aldıktan sonra göreceklerini pimi çekilmiş bombası tam olarak görmeleri biraz zaman alacak. Eğer RTE Kılıçtaroğlunun bu ikramiye olayına karşı yaparsak biz yaparız diyerek 7500 vermezse en az. RTE seçimi kazanmak yerine topal ördek hedefiyle enkazı Kılıçtaroğluna bırakıp bakın biz yokuz gördünüz ülkenin durumunu diyecek sanki.

4. İkinci aşamada RTE CB ve milletvekili seçimini kaybettiği sonrası için de kripto akp li kadrosu oluşturma olasılığını var.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Soğan bürosunda yeşil soğan 19.45-19.62
    Yumoş 21.15-21.36
    Esas yazacağım şeyi yazmayı unuttum. Dün soğancıda gördüğüm kuyruk son yıllarda gördüğüm en uzun yeşil soğan kuyruğu idi. Ama alyorlarmıydı satıyorlarmıydı bakmadım.
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İkinci aşamada RTE CB ve milletvekili seçimini kaybettiği sonrası için de kripto akp li kadrosu oluşturma olasılığını var.
    Bu biraz zor, bunlarin gorev yaptigi hangi kamu kurumu olursa olsun,biriktirdikleri cok buyuk bir nefret var.

Yandaki memur, yandaki ofis, yandaki calisan bunlarin kim oldugunu cok iyi biliyor.

Ustelik bunlarin saklanmasi zor bir kibirleri var.

Zirnik iman ve itikatlari olmadigi halde, Cuma'lari parfumlenip cuma namazlarina gidisleri var.

Kacak saraydaki mescitte, kasitli kimligini dusurenler var.

Namuslu, durust muteddein kisilerden cok farkli bunlar.

Saklanmalari cok zor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,825
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu biraz zor, bunlarin gorev yaptigi hangi kamu kurumu olursa olsun,biriktirdikleri cok buyuk bir nefret var.

Yandaki memur, yandaki ofis, yandaki calisan bunlarin kim oldugunu cok iyi biliyor.

Ustelik bunlarin saklanmasi zor bir kibirleri var.

Zirnik iman ve itikatlari olmadigi halde, Cuma'lari parfumlenip cuma namazlarina gidisleri var.

Kacak saraydaki mescitte, kasitli kimligini dusurenler var.

Namuslu, durust muteddein kisilerden cok farkli bunlar.

Saklanmalari cok zor.
    Üstelik hala ifşa olduklarının farkında değiller,top devamlı kendi kalelerine giriyor,bütün yükü topa vuracak olanın sırtına yüklemişler,vuracak olanın sırtında çok yük var sanki kabullenmiş gibi hareket ediyor,ülkeyi ele geçirmiş rahatlığı ile hareket ediyor,ama gaza geldiğini bilmiyor,nasıl bilsin vücut dumura uğramış hareket kabiliyeti zayıflamış,bilinç bulanık,yakından bakıldığında kafasında bir huni eksik,seccadeyi eline aldığında,para dağıtırken bariz şekilde belli oluyor,Türk milletini yönetmek çok zordur,ben kurnazım derken karşısındaki daha kurnazdır vs uzar gider,son zamanlara doğru hamle yapabilirler,ne yaparlarsa yapsınlar hep ellerinde patlayacaktır,ok yaydan çıkmıştır yani abbas yolcudur.adalettende kaçış yoktur,ister ilahi vs olsa bile fark etmez.

Doğum kontrol hapları ve prezervatiflere sağlam zam gelmiş.
    Vatandaş diğer pompaya gelen zamları daha sineye öekmemişken bu defali pompaya yansıyan zamma çok sinirlenmiştir.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 425/1009 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •