Sayfa 663/1011 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    hayda niye löng jetonu salladın short jetonu sallasaydın
    Ütmek serbest değilmi dayu, önce fışkırttırıp sonra şortumu giycem
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    yaaa sen karakemali körükörüne yukarı aşağı diyen soytarılarla karıştırıyorsun belli ki, ralli dediyse o gün içindir yada o hafta içindir.. sonra şartlara tekrar bakılır, zaten viop topiğinin anlamı budur, burası vob 5 dakkada değişir işler.. görmedin mi dün beş dakkada nasıl değişti işler, sadece 5 dakkada herşey değişti

git araştır aladdin diye bi trading algoritması var, blackrock tarafından kullanılan, şu an newyork dahil küresel piyasalarda işlem hacmini en çok domine eden algo.. şudur budur demiycem, en önemli özelliği algoritmanın daily trade üzerine kurulu olması, o günkü işlemleri belirleyen faktör, o günkü o anki birikim.. birikim short yönündeyse finali long olarak yapıyor, akşama kadar long ağırlıklı pğozisyon alındıysa aladdin günü short kapatıyor

yani bazı salaklar gelip işte şu kağıdı aldım üç sene tuttum, yüzde 1500 kar yazdı, bunlar boş işleri, bunlar on senede bir olan işler, zaten oldu bitti, on sene mi bekliyecen, ya ölürsen beklerken o seneyi, neye yaradı ?
    ralli diyen soytarıları ortaya koyuyorum ben rahat ol kemal , sen ogun soytarılık yapmış oluyorsun senin tabirinle ralli dendiğinde anlamı bellidir arkasından birşey bile yazamamışsın %15 aşağı gelmiş piyasa , ha burada her an herşey değişir o ayrı ama senin ogunkü yorumun genel bu yüzden bay kemal kızma melisa çayı iç
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. XU100 Endeksinde Hacim az nasıl olacak bu işler böyle bilen ler gelsin bakem .....

4. Bütün forum longken pala bu endeksi alır mi?
    Göreceğiz bakalim

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Bozkurt dayucuğum jetonu salladı artık top pala abimde
    Senin nick gitti big abi, sen beni seyret
    Komon baybi follow me
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    formasyon bozdu mu diye soruluyor özelden 4910 üzeri yukarı kırılım takip edicez aşağıda 4850 altı formasyon terse döner şimdilik bilek güreşi devam ediyor
    oyun yukarı yönlü karakemal in algoları ile başlıyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bütün forum longken pala bu endeksi alır mi?
    Göreceğiz bakalim
    Forumu bilmem de twitterda korku hakim. Herkes dünkü yükseliş fake düşmeye devam ederiz modundaydı. Uzun süre sonra yükselişten sonra coşku görmedim twitterda.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    formasyon bozdu mu diye soruluyor özelden 4910 üzeri yukarı kırılım takip edicez aşağıda 4850 altı formasyon terse döner şimdilik bilek güreşi devam ediyor
    ben saat 10.30-11.00 civarı görülen fiyatlar yeterlidir sattım buralardan gevşemesini bekliyorum dedim, gevşedi sonra ama az gevşedi, az gevşediğine göre bunun gözü yukarıda, final alıcılı olacaktır diye bi prediction yaptım

sen ne diyosun ? 4910 üstünde iyi olur, 4850 altı gelirse satış olur.. bi trader için ne ifade eder bu, 4800 oldu mesela, tamam kırıldı diye kanaat getirip sattın.. 4800 mal satmış oldun.. yada yukarı gitti 4950 oldu dedin ki, direnç kırıldı artık mallanayım 4950 long oldun

yani bu işleri yaptığında kapanış fiyatları marjında bi pozisyon almış oldun, bugüne dair bi işin olmadı.. ben bugüne dair, şimdiye dair konuşuyorum.. bi anlamı olan da bugüne dair bi şey estimate etmektir.. ok ??

Sayfa 663/1011 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •