Originally Posted by
Ozan Erol
yaaa sen karakemali körükörüne yukarı aşağı diyen soytarılarla karıştırıyorsun belli ki, ralli dediyse o gün içindir yada o hafta içindir.. sonra şartlara tekrar bakılır, zaten viop topiğinin anlamı budur, burası vob 5 dakkada değişir işler.. görmedin mi dün beş dakkada nasıl değişti işler, sadece 5 dakkada herşey değişti
git araştır aladdin diye bi trading algoritması var, blackrock tarafından kullanılan, şu an newyork dahil küresel piyasalarda işlem hacmini en çok domine eden algo.. şudur budur demiycem, en önemli özelliği algoritmanın daily trade üzerine kurulu olması, o günkü işlemleri belirleyen faktör, o günkü o anki birikim.. birikim short yönündeyse finali long olarak yapıyor, akşama kadar long ağırlıklı pğozisyon alındıysa aladdin günü short kapatıyor
yani bazı salaklar gelip işte şu kağıdı aldım üç sene tuttum, yüzde 1500 kar yazdı, bunlar boş işleri, bunlar on senede bir olan işler, zaten oldu bitti, on sene mi bekliyecen, ya ölürsen beklerken o seneyi, neye yaradı ?
ralli diyen soytarıları ortaya koyuyorum ben rahat ol kemal , sen ogun soytarılık yapmış oluyorsun senin tabirinle ralli dendiğinde anlamı bellidir arkasından birşey bile yazamamışsın %15 aşağı gelmiş piyasa , ha burada her an herşey değişir o ayrı ama senin ogunkü yorumun genel bu yüzden bay kemal kızma melisa çayı iç
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri