Artan

18,15 10 18:10
12,98 10 18:10
92,45 9.99 18:10
78,15 9.99 18:10
21,24 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,15 -10 18:10
57,15 -10 18:10
171,40 -9.98 18:10
5,51 -9.97 18:10
56,50 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.919.038.375,02 18:10
9.508.688.624,25 18:10
4.588.155.445,00 18:10
4.502.704.206,35 18:10
4.186.129.219,60 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1219 madde; 1 - 8 arası.

Konu: U.v. Temettü yatırım planım(portföyüm)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Jango Yazıyı Oku
    Tosunpasa dostum selam. Kaygilanmadan hic dokunmadan ele gecen para ile toplamaya devam etmek lazim galiba. Kords zaten elimde senelerdir birakmadan devam. 9 tl civari maliyetim var. Isdmr froto ve otkar da gozum var. Ilginctir seninle ayni kafada devam ediyoruz. Senden extra olarak egeen ve eregl sevdalisiyim. Yillarca parsn gibi hisselere gereksiz zaman harcadim gibi hissediyorum. Neyseki kurtuldum..
    Bazen borsaya umit baglamanin dogru olmagini dusunmuyor degilim. Aldigimiz temettuler pek bisey degil. Buyume odakliyiz desek evdir arsadir daha iyi getiri yapiyor. Acaba bagimlilikmi? 15bin tl emekli maasina ek 15bin temettuye ulasabilsem kenara cekilecegim. Yilik 180bin tl temettu gerekli. Yaklasik 3milyonluk bir portfoy yuzde 6, yuzde 7 ort temettu geliriyle hedefime ulasiyorum. Keske sadece 3 kagit secebilsem. Bir yil biri temettu vermese digerleri en azindan ortalama yuzde 7 kesin olsa. Bu konuda bana benzer dusunen varmi merak ettim. Sen nasil dusunuyorsun? Mesala kords iyi temettu surekliligi olsa daha ne isterdim. Eregl Kordsya ek Froto yada tuprs gibi bir hisseyle hedefime ulasirdim. [emoji2772]
    Yatirim tavsiyesi degildir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Cok sukur emekliyim hocam..
    Sektorel ve sahiplik bazinda bakiyorum hisselere. Demir celik, oto sanayi, finans ve bir adette holding aslinda bu isi bitirir gibi geliyor. Hadi 1 tanede buyume olarak kords eklesek yapar sana 5 hisse. Sahiplik olarak; oyak, koc, sabanci. Bunlardan sadece birer hisse. Koc olarak Froto kesinlikle favorim. Aslinda aklima soyle bir fikirde geliyor. Kafayi 2ye bolmek. Buyume ile temettu hisselerini ayri dusunmek. Tamamen 2 ayri portfoy. 5er hisse sececeksin ve fksi pddd si dusenleri ekleyeceksin. Hatirlarmisin basligi actiginda bir arkadas vardi. Ismi Erhanmiydi unuttum simdi. O arkadasi dinleseydik o zaman simdi cok iyi yerdeydik. Hic unutmuyorum yaptigi exceldeki buldugu hisseler inanilmaz ivmeyle deger kazandi. Aradan 4 5 sene gecti sanirim. Kendisine selam eger okuyorsa burayi.

Erhan Beyle ne zamandır bende görüşmedim.
    En son bmw çekmişti altına, sırada emeklilik.var diyordu ama ne durumda yazarım kendisine.
    Bu işi biliyor.
    O algotrade yapıyor tamamen farklı bir alan.
    Onda ne cevherler var daha
    Bilanço odaklı yatırım bizim gibi hisseseverler için biraz daha zor ama yapılamayacak bir iş değil.
    Eğer düzgün yatırımlar seçilirse zaten bluechip veya büyüme hissesi de olsa büyük getiriler elde edebiliyorsun.
    Ben finans,holding ve banka sigortalara pek bakmıyorum açıkçası, baca olmalı
    Benim 5 yılda edindiğim tecrübe düzgün hisse sectiysen beklemek yönünde.
    Şu an mesela demir çeliklerin üzerinde cenaze var, onların da sırası gelecek.
    Tıpkı 70 tl'den aldığım Tüpraş'ı bu gitmiyor diye sattığım gibi. 3 yılda 8'e katladı bedelsizini de verdi şu an benim aldığım fiyatta. Ama 8 kat fazla lot olacaktı.
    Düzgün patron, iyi niyet göstergesi bir temettü, halka yıkılmamış bir hisse ve düzenli büyüme kriterlerine sahip hisseyi al kenarı yat üstüne

Alıntı Originally Posted by tosunpasa Yazıyı Oku
    Erhan Beyle ne zamandır bende görüşmedim.
    En son bmw çekmişti altına, sırada emeklilik.var diyordu ama ne durumda yazarım kendisine.
    Bu işi biliyor.
    O algotrade yapıyor tamamen farklı bir alan.
    Onda ne cevherler var daha
    Bilanço odaklı yatırım bizim gibi hisseseverler için biraz daha zor ama yapılamayacak bir iş değil.
    Eğer düzgün yatırımlar seçilirse zaten bluechip veya büyüme hissesi de olsa büyük getiriler elde edebiliyorsun.
    Ben finans,holding ve banka sigortalara pek bakmıyorum açıkçası, baca olmalı
    Benim 5 yılda edindiğim tecrübe düzgün hisse sectiysen beklemek yönünde.
    Şu an mesela demir çeliklerin üzerinde cenaze var, onların da sırası gelecek.
    Tıpkı 70 tl'den aldığım Tüpraş'ı bu gitmiyor diye sattığım gibi. 3 yılda 8'e katladı bedelsizini de verdi şu an benim aldığım fiyatta. Ama 8 kat fazla lot olacaktı.
    Düzgün patron, iyi niyet göstergesi bir temettü, halka yıkılmamış bir hisse ve düzenli büyüme kriterlerine sahip hisseyi al kenarı yat üstüne
    Önemli olan öyle bir hisse bulabilmek.

Öyledir diye EREGL alanlar şimdi hüsranları yaşıyor.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

3.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Önemli olan öyle bir hisse bulabilmek.

Öyledir diye EREGL alanlar şimdi hüsranları yaşıyor.
    Sn. esramarka en guvendiginiz 3 temettu hisseniz nedir? Yani 3 tane secseniz hangileri olurdu? Yillardir goruyorum sizi forumlarda. Merak ettim. Hatta forumu okuyan kim varsa top3 yazabilir mi?
    Tesekkurler.

Sn. esramarka en guvendiginiz 3 temettu hisseniz nedir? Yani 3 tane secseniz hangileri olurdu? Yillardir goruyorum sizi forumlarda. Merak ettim. Hatta forumu okuyan kim varsa top3 yazabilir mi?
    Tesekkurler.

4 tane söyleyeyim size

ISYAT FROTO TUPRS EREGL

EREGL bu yıl çok üzdü bizi o ayrı.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

5.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    4 tane söyleyeyim size

ISYAT FROTO TUPRS EREGL

Tesekkur ederim. Cogu kisi sizin gibi eregl isyat tuprs ve froto seciyor. Listede 2 koc olmasi disinda cok mantikli. Oyle 2 kocki asla birisinden vazgecemiyor insan. Ilginc…sanirim yuzde 30 eregl yuzde 30 isyat yuzde 15 tuprs yuzde 15 froto ve kalan yuzde 10 egeen olarak son kez duzenleme yapip 15 senelik borsa hayatimda son hamlemi yapacagim..Egeeni cok yavastan toplamayi dusunuyorum firsat verirse dahil edecegim. bu temettu portfoyum olabilir. Bakalim omrumuz olursa 2030da ne durumda olacagim. Bugune kadar maalesef kararliligimi hep bozdum. Insallah bu sefer basaririm.

Buyume portfoyu olarakta; sadece kords dusunuyorum. Zaten maliyetim 9tl. Artik istesemde satamam elim gitmez. Eklemeye devam.

Bu basliktaki herkesin fikirlerine cok onem veriyorum. Cok samimi buluyorum. Tosunpasa saolsun paylasiyoruz.

6. Neden ISMEN değilde, ISYAT?
     Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    4 tane söyleyeyim size

ISYAT FROTO TUPRS EREGL

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Jango Yazıyı Oku
    Tesekkurler.

hocam şu an kim olsa mevcutta en çok temettü dağıtan hisselerin ismini verirler doğal olarak. Onlarda artık eski tadı vermiyorlar takip ettiğim kadarıyla. Yeni temettü hisseleri tahmininde bulunmak bence zor olmalı çünkü şirket ne kadar kar ederse etsin patron vermek istemezse vermez maalesef.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •