Sayfa 110/1003 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

YP DIBS desek vergisini sorsak nolcak kimbilir ama
    stopaj yuzde 10 ise onu alabilirim bu gidisle
    extra vergi cikmaz ise neden olmasin

Alıntı Originally Posted by memet şimşek Yazıyı Oku
    eurobond dedimmi davar gibi bakıyolar....
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Forumdaki mesajlari okuyup kendi kararini kendin verebilirsin

Alıntı Originally Posted by Ozorh Yazıyı Oku
    arkadaşlar düğün hazırlıkları için biriktirdiğim parada şuan bekleyen 30bin tl gibi bir para var 1 aydan önce olmamak üzere her an kullanabilirim. o yüzden uzun vadeli kullanamıyorum. kısa vadede en faydalı nasıl kullanabilirim.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3. 3kez 3aylık yapan kkmci biarkadaşım....her seferinde dövize tape yapıyolar diyor...sizcede öylemi...hazineden para çıkmıyor...senaryo doğru ise...seçim sonu %30 olan kkm ye göre usd %30 devalüe olur...3 ay kkm yapanlar dikkat...

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    10K usd a 30 gunde 36.27usd kazaniyor isek bir serbest fon ile
    demek ki yuzde 5.52gibi bir getiri elde ederken ugrasmayiz bu DDKKM ile
    hangi serbest fon ?

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Kkm tavanı serbest bırakılınca 22-23 e herkes atladi.normal mevduatlardaki yukarı ivmelenmede durdu ve geriledi..bu kkm gercekten işe yaradi.etrafda.kessen dolar bozdurmam.faiz anca 70 olursa bozarım diyenler 14 faize (ddkm primi) bozdular.herkes (medyadaki ekonomistler vvs) Nurettin nebati ile dalga geçti ama durum ortada.bu kadar genişlemeci politikaya dış ticaret açığına rağmen öyle sadece mudilere 200 milyar TL (kkm) ödemekle ekonomimiz bu dalgalanması atlatırsa iyidir.
    tl basıp dagıtmada sorun olmadıgı için ; bakınız eyt , emekli maaş ları vs, ,doviz tedariki daha zor,şimdi bu para dovize gitseydi kur nice olurdu ?

6.  Alıntı Originally Posted by memet şimşek Yazıyı Oku
    3kez 3aylık yapan kkmci biarkadaşım....her seferinde dövize tape yapıyolar diyor...sizcede öylemi...hazineden para çıkmıyor...senaryo doğru ise...seçim sonu %30 olan kkm ye göre usd %30 devalüe olur...3 ay kkm yapanlar dikkat...
    kkm yi döviz aldım gibi düşünmek lazım. arkadaşınız döviz bazlı parasını korumuş işte..

7.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    iyi akşamlar yoldaşlar

bugün alınan oranlar

yapı kredi ddkkm 37000 usd 17.748 tl faiz ve %10 usd faizi 4 temmuz vade bağlandı

vakıfbank 830 k %25 4 temmuz bağlandı

pazarlık yapın ben uzun arandan sonra yeni başladım azıcık acemilik olabilir

YTD
    Üstat sizden bir bilgi almak istiyorum.( ddkkm'ye giren arkadaşlar da bilgi verebilirler)

Bende sizin gibi yapı kredi'den ddkkm yaptım ve dolara üç aylığına %13 faiz alıyorum.
    Fakat yapı kredi hesabıma girdiğimde sadece %11 tl faizi gözüküyor , %13 usd faizi gözükmüyor.
    Sizin hesabınızdaki görünüm nasıl acaba?
    Bu dolar faizi vade bitiminde mi gözükecek?

8.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    vakıf 830k tl kkm mi..
    evet kkm , geç cevap oldu

Sayfa 110/1003 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •