Sayfa 447/1009 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Valla dijtiğim yeşil soğan ıskalarıyla,saçtığım roka, tere, dereotu, marul tohumları imdatıma yetişecek. Bir de şu yağmur yağaydı iyiydi
    Insallah.

2. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli de saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

Mübarek Ramazan ayının kutlu iklimini iliklerimize kadar teneffüs ederken Mescid-i Aksa ya yönelik menfur ve mütecaviz muamelelerden derin bir kaygı ve üzüntü duyduğumuzu özellikle ifade etmeyi manevi ve milli bir sorumluluk olarak addediyorum.

https://www.karar.com/guncel-haberle...-tepki-1740277

Hele bak hele.

Derin bir kaygı ve üzüntü duyduğumu diyor.

Onlarda senin gibi katil.

Sinan ATES icin, ailesi cocuklari hic kaygı ve üzüntü duydunmu.

3. Benim kurban Kılıçdaroğluna bağlı kazanırsa Kurban keseceğim 15 bin yatacak yoksa Kurban olarak ben kendimi keseceğim. Hadi aslanım kılıçtaroğlu al seçimi de yüzümüz gülsün

4. EYT düzenlemesinin ardından emekli olmak için prim borçlarını ödemek isteyen BAĞ-KUR lulara yüksek miktarlarda borç çıkması nedeniyle mağdur oldu. Kredi faizlerinin sebep olduğu mağduriyeti anlatan Sosyal Güvenlik Uzmanı Mustafa Balkız Bir sürü kişi bankalara gidip kredi almaya çalıştı, baktılar ki olmuyor. Bankanın alacağı geri alacağı faizli para maaşının üzerinde olduğu için 400 bine yakın kişi emeklilikten mahrum kaldı. dedi.

https://www.karar.com/ekonomi-haberl...-kaldi-1740266

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim kurban Kılıçdaroğluna bağlı kazanırsa Kurban keseceğim 15 bin yatacak yoksa Kurban olarak ben kendimi keseceğim. Hadi aslanım kılıçtaroğlu al seçimi de yüzümüz gülsün
    Ille kesmek gerekmiyor.

Kesme, evlatlarina harca.

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    GOLD FUTURES
    2,047.00
    +8.80(+0.43%)

https://ca.finance.yahoo.com/
    Gold Jun 23 (GC=F)
    COMEX - COMEX Delayed Price. Currency in USD
    2,048.30+10.10 (+0.50%)

7. Umudum Kılıçdaroğlu seçimi kazansa da bize yapılan adaletsizliği düzeltse. Zaten eski SSK genel müdürü.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Milletvekili aday listelerinin açıklanmasına az kaldı. M.İnce henüz bir şey koparamadı galiba.
    Gerçi 24 saat bile çok uzun bir süre.
    9 Nisan Pazar akşamı d*****n kuyruğu kopacak. Ben bundan çok bohçacının ayrı listeyle mi yoksa akepe listesinden mi gireceğini merak ediyorum. En son ayrı listeyle gireceğiz demişti ama akepeye blöf de olabilir, daha önceden 180 derece dönüşlerini çok gördük netekim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 447/1009 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •