Sayfa 995/1312 İlkİlk ... 495895945985993994995996997100510451095 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 7,953 - 7,960 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Bence de belki de kanserin tedavisi bulunmuştur,şimdilik bize söylemiyorlardır,ona inanırım,sağlık endüstrisi acımasız ona da katılırım.Ama kanser tedavisini de herhalde matematikçiler veya ressamlar bulmayacak onu da (modern))))))))) )tıp sayesinde bulacağız.

Altın ve gümüş konusuna gelince bir ara gümüşe kafayı takmıştım,hem endüstride kullanılıyordu hem değerli metal olarak para gibi altın gibi değer atfediliyordu.Toprak altında kalan miktar Altından daha sınırlıydı elektrikli arabalarda solar panellerde kullanılıyordu her ikisinde de dehşetli miktarda kullanım artışı vardı falan.Ama gel gör ki jp morgan bir saat içinde bir buçuk yıllık üretim kadar gümüşü sanal olarak piyasaya satabiliyordu ))))) Ben gümüşe kafayı taktığımda 1 kilo gümüş karşılığında 3 yıl kadar önce 260 kilo sanal gümüş vardı,geçenlerde gene baktım 430 kilo sanal olmuştu.Yani yabancı bir videoda bir trader ın dediği gibi ,gümüş savunucusu spiker baskıyı anlattı anlattı sonunda trader e ne olmuş dedi bu bilinen bir şey zaten yılardır yapılıyor bunun ne anlamı var ki dedi.O gün anladım ki global parababaları ne derse o ,bu sanal finans piyasası ve bankacılık sistemi böyle devam ettiği müddetçe onlar ne derse o olur.Biat ettim rahat ettim,artık ilgilenmiyorum,az bişi fiziki gümüş ve altınım var o kadar.

3.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Sn hakem marsa robot gönderiyoruz ama kendimi bildim bileli kanseri bile tam olarak tedavi edemiyoruz. Bunun nedenini hiç sorguladınız mı? Bunu samimi bir uzman arkadaşıma sorduğumda bana belki de kanserin yok edilmesi istenmiyordur demişti...
    Doktorlarımızın samimiyetinden hiçbir şüphem yok ama maalesef güvensizliğim müfredatı hazırlayan ilaç sanayisine ve onunda üzerinde olan akıla..
    Neyse iyi geceler dilerim...
    Kanserin tedavisini bulupta saklayan adamın şirketin akılından şüphe ederim ben. Eğer bunu bulduysan zaten inanılmaz para kazanırsın itibar desen zirvelere çıkar tıpta einstein olursun tarihe geçersin parayla bile ölçülemez niye saklayasın ki. Gece gündüz durmadan çalışıyolar baya ilerleme kaydediliyor ancak çok kompleks çok karmaşık yapısı var kanserin. Eninde sonunda bulunacak. Bilerek bulmak istememek tamamen zırvalık emin olun. Mesela hepatit c de öldürücü bir hastalıktı yıllarca. Artık kesin tedavisi var ilacı buldular. Ne bişirket ne bi doktor bunu saklamaz. Düşünsene buldun saklıyorsun ya başkası bulur ödüle konarsa. Yani akla mantığa hertürlü ters.

Yo ben aynı fikirde değilim.Bir kere tedavi tek bir kişi tarafından bulunabilir mi emin değilim.Çok büyük ihtimalle bir ekip o işi bulur.Mevcut tedavilerin bir tanesinin nihai hali olayı çözecek,o nihai hali ve araştırma sonuçlarını araştırmacılar bilemeyebilir ya da bilirlerse ortadan kaldırılabilirler))))))))) Neden tedavi açıklanmasın kısmına gelince,bence iki neden olabilir,birinci neden kanser baya baya nüfus azaltıyor,bu da birilerince istenen bir durum,ikinci nedense ilaç endüstrisi kanser üstüne koca bir endüstri var,kanser tedavisi çok pahalı o işte çok para var.

Aıds in kanla bulaştığı bilinmesine rağmen yıllarca kan ürünlerinde aids taraması yapılmadı.Bu dava konusu bile oldu.Pek çok hemofili hastası aıds oldu,amerikada bir senator çocuğu bu nedenle aıds olunca işi takip etti onun uğraşları sonucu kan ve kan ürünlerinde aıds testi rutine bindi.

Yahu tesla neleri buldu onu bile hala tam bilmiyoruz.Adamın labratuvarını kapattılar araştırmalarını fonlamayı kestiler oldu bitti

7. Benim gözlemlerime göre insanın evrimsel olarak biyolojik yaşı max 50 dir. Dikkat ederseniz; 50 yaşından sonra gözlük kullanmayan çok azdır. 50 yaşına gelip de dişleri tam olan kimse neredeyse yoktur, mutlaka çekim, dolgu , implant vs yaptırmıştır. Yine bu yaşlarda yüksek tansiyon, kalp şikayetleri artar. Avcı-toplayıcı dönemde olsaydık, gözleri iyi görmeyen ve besinleri çiğneyecek dişi olmayan biri zaten fazla yaşayamazdı. Örnekleri çoğaltabiliriz ama özetle insan bedeni bu yaşlarda hızla zayıflıyor. Tıbbın desteği ile ite kaka 70-80 leri görüyor.

Bu arada iyi ki kansere çare bulunmuyor. Düşünsenize insan ömrü 100 yılı geçse ne olur? İnsan ölmese bile sürünür o yaşlarda. Fiziksel olarak çok zayıflayacağından sürekli birinin yardımına ihtiyaç duyar. Bu kadar yaşlıya kim bakabilir?
    Belki de bunu düşünerek kansere çare bulmak için fazla uğraşmıyorlardır
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Son tartışmalar iyi güzel de
    Konu başlığına dönersek, şimdi ev alıyormuyuz yoksa almıyormuyuz.

Sayfa 995/1312 İlkİlk ... 495895945985993994995996997100510451095 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •