Sayfa 456/1009 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Şu duruma bakın k.k. çıkıp HDP ile işbirliğimiz yok bizden bir sey istemedi yada istedi vermekdik dese (mitci) sırrı boşta kalacak. Bu kadar basit.
    Ya arkadaşlar şunu anlamiyorum siz çıkıp bu konuda açıklama yapmasını mi istemiyorsunuz? Bir şeyler gizli kalsın biz bilmesekte olur mu diyorsunuz? Bilirsek oy atmayiz mi diyorsunuz?
    Benim Dediğimi yapsa vallahi k.k. nin oyu artar asıl siz k.k. nin kazanmasını mi istemiyorusunuz? Yoksa siz mi trolsunuz siz mi tutustunuz k.k. kaybedecek diye?
    Sizde biliyorsunuz ki gercek bir Atatürkçü hdp nin ayağına gitmez hadi gitti diyelim tamam ama hdp nin isteklerini söyler derki benden bunları bunları istedi ben kabul ettim yada etmedim yada benden hiç bir şey istemedi. Bakım sizin hepinizin toplamindan daha ataturkcuyum orta okuldan beri bu yaşımda dahil Atatürk üzerine kitaplar okudum ve okuyorum. Niçin biliyormusunuz bir yerde bir it sikistirinca cevap veremeyeceğim bir soru olmasın diye... şunu net biliyorum Atatürk asla ama asla böyle bir duruma müsade etmezdi.
    Atatürk Hatay için
    “Hatay'a şahsi davam olarak bakıyorum.Sözünü ettiğim bir durumda tutacağım yolu çoktan kararlaştırmış bulunuyorum: Cumhurbaşkanlığı'ndan ve milletvekilliğinden istifa edeceğim, serbest bir Türk vatandaşı olarak bu işte çalışan arkadaşlarla birlikte Hatay topraklarına geçeceğim. Bildiğin gibi bunun emin yolları var. Oradaki mücahitlerle ve anavatandan bize katılacak kuvvetlerle sorunu yerinde ve içten halledeceğim. İsterse Türkiye Hükümeti, beni ve arkadaşlarımı asi ilan eder, hakkımda soruşturma da açar.Ben Fransızların, Suriye ve Lübnan'a kolayca bağımsızlık vereceklerini sanmıyorum. Biz hareketimizi onlara da yayarak Suriye ve Lübnan'ın gerçek bağımsızlıklarını da sağlayabiliriz. Ama göreceksin, dava yakında istediğimiz gibi çözülecektir."

Diyen bir adam şu durumda neler yapardı çok iyi biliyorum.

2. malum parti istanbul seçimini kaybedince umudunu pkk ya bağladı kürt seçmen kardeşlerimiz sandığa gitmemişti malum parti yine kazanır düşüncesiyle olabilir sanmıştır sonra malum parti seçimi ysk lı imamhatiplilerle iptal edince seçim yenilendi bunu gören kürt kardeşlerimiz koşa koşa sandığa gittiler malum parti ve yanındakilere sert bir tokat attılar hala acısı kulaklarında çınlıyor kürt kardeşlerimiz pkk nın elebaşlarına ha s,,,ktrn gidin lan dediler pkk nın Türkiyede yüzde bir oyu var erkeklerse ayrı bir parti kursunlarda görelim bilyorlarki bu çakalların kendilerine büyük zarazı var kürt kardeşlerimiz iyi bilyorlarki Türklerle birlik olurlarsa güçlü olular yoksa kurda kuşa yem olurlar dış güçler onları bazen ateşe atıp kaçıyorlar tarihte böyle tecrübeleri var malum parti sıkıştığı zaman boyle çakllaları konuşturup milleti bölüp çatıştırıp aradan sıyrılmak istiyor muharrem ince gibi tavşan adaylar çıkarıyor

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Süper cevap, ama bunları yayınlayıp paylaşan soytarılarda ne beyin, ne ahlak bulunur. 2 gram zekalarıyla herkesi aldatabileceklerini sanır bu ahlaksız pislik sürüsü..
    Sen kimsin ki bende ki beyini sorguluyorsun? sendeki o ufacik beyin diye donatılan şey ile sadece şuraya buraya cümle yazma yetisi verilmiş yaşam formusun.

İşte siz o kadar beyinden yoksunsunuz ki k.k. nin "hayır bizim aramızda gizli anlaşma yok" diyemeyeceği konusunda hem fikirsiniz.
    Adamın biri k.k. ye iftira atıyor ona bile cevap veremiyor demekki siz biyle bir lider istiyorsunuz o zaman kendini dahi savunamaya n. Bakın ben bile iddia etmiyorum bence cevap vermeli yada verecektir. Ama siz vermemeli diyorsunuz anladığım kadarıyla
    Eğer onu söyleyemeyen birine rey atanda türk milliyetçiliğiden asla ama asla bahsetmesin. Bunu da amip beyinli kafana yerleştir.

4. Hayır o değil şimdi k.k. kazanamazsa yine suçlu biz olacağız size göre

Bizim adımıza niye sandığa gitmedi gibi yorumlar yapıyorsunuz anlamış değilim...İlk turda da ikincide de RTE nin diğer versiyonuna CHP nezninde ise ilk kez oy verdim..Benim gibi yığınlar oy vermese seçimi kazanma şansı sıfırdı...Asıl veri ile konuşun mesela ben de tam tersini söylüyorum Karadenizliler ikinci turda adama oy verdiler...Hatta bir kısmı hala küfrediyor....

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Soğan bürosunda yeşil soğan 19.45-19.62
    Yumoş 21.15-21.36
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yeşil soğan 19.50-19.64
    Yumoş 21.33- 21.54
    Önceki güne göre zamlanmış
    yeşil soğan 19.5700 19.6440
    yumoş 21.3070 21.4300

yeşil soğanda artış sürüyor
    yumoş az yumuşamış
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Eger bir insanın açıkları çoksa ve artik geri dönüş icin çok geçse o insan şeref namus milliyetçilik beklenmez
    E reis için bunu düşünüyorsunuz,kk için de olumlu düşünmüyorsunuz,seçimde ne yapalım kime oy verelim sn temel analizci.

Sayfa 456/1009 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •