Şu duruma bakın k.k. çıkıp HDP ile işbirliğimiz yok bizden bir sey istemedi yada istedi vermekdik dese (mitci) sırrı boşta kalacak. Bu kadar basit.
Ya arkadaşlar şunu anlamiyorum siz çıkıp bu konuda açıklama yapmasını mi istemiyorsunuz? Bir şeyler gizli kalsın biz bilmesekte olur mu diyorsunuz? Bilirsek oy atmayiz mi diyorsunuz?
Benim Dediğimi yapsa vallahi k.k. nin oyu artar asıl siz k.k. nin kazanmasını mi istemiyorusunuz? Yoksa siz mi trolsunuz siz mi tutustunuz k.k. kaybedecek diye?
Sizde biliyorsunuz ki gercek bir Atatürkçü hdp nin ayağına gitmez hadi gitti diyelim tamam ama hdp nin isteklerini söyler derki benden bunları bunları istedi ben kabul ettim yada etmedim yada benden hiç bir şey istemedi. Bakım sizin hepinizin toplamindan daha ataturkcuyum orta okuldan beri bu yaşımda dahil Atatürk üzerine kitaplar okudum ve okuyorum. Niçin biliyormusunuz bir yerde bir it sikistirinca cevap veremeyeceğim bir soru olmasın diye... şunu net biliyorum Atatürk asla ama asla böyle bir duruma müsade etmezdi.
Atatürk Hatay için
“Hatay'a şahsi davam olarak bakıyorum.Sözünü ettiğim bir durumda tutacağım yolu çoktan kararlaştırmış bulunuyorum: Cumhurbaşkanlığı'ndan ve milletvekilliğinden istifa edeceğim, serbest bir Türk vatandaşı olarak bu işte çalışan arkadaşlarla birlikte Hatay topraklarına geçeceğim. Bildiğin gibi bunun emin yolları var. Oradaki mücahitlerle ve anavatandan bize katılacak kuvvetlerle sorunu yerinde ve içten halledeceğim. İsterse Türkiye Hükümeti, beni ve arkadaşlarımı asi ilan eder, hakkımda soruşturma da açar.Ben Fransızların, Suriye ve Lübnan'a kolayca bağımsızlık vereceklerini sanmıyorum. Biz hareketimizi onlara da yayarak Suriye ve Lübnan'ın gerçek bağımsızlıklarını da sağlayabiliriz. Ama göreceksin, dava yakında istediğimiz gibi çözülecektir."
Diyen bir adam şu durumda neler yapardı çok iyi biliyorum.
Yer İmleri