Sizi aydınlatabildim mi bilemiyorum sn decamercıon.Forumdaşlar sıkılmasın diye daha fazla haber koymadım.Arzu ederseniz aydınlanmadım diyorsanız daha fazla haber de ekleyebilirim.Hasılı kelam zamlarla doktorlara saldırı haberleri arasında sıfır korelasyon var.Bilmem aydınlandınız mı.
Ne anlatmak istediğim çok açık ve net, 85 milyonda 3 5 olay tabiki olacak. Olmasını istemeyiz.
Yalnız zamlardan evvelde bu olaylar oluyordu, ama kıyamet kopuyordu, tüm sağlıkçılar bir ağızdan bapırıyordu. Artık dayak yiyenin yanına kar kalıyor.
Keşke yine zamlardan önceki gibi tepkilerinize devam etseniz, bilmem anlatabildim mi?
Another day in paradise
Maaş zammı olunca saldırılar aniden kesildi demişsiniz.Bu yanlış bir ifade.Bunu düzeltmeniz lazım diye düşünüyorum.Doktora saldırı haberlerini doktorlar yapmaz ,medya yapar.Saldırılara tepki olayına gelince imkanı olan hala tüm gücüyle yurt dışına kaçmaya çalışıyor.Böylesine hassas bir konuda daha dikkatli yazmanız lazım.Zaten sn heval de yazdıklarınızı benim anladığım gibi anlamış.Doktorlar zam alınca dövülmekten şikayetçi olmayı bıraktı halay çekiyorlar falan gibi bir şey yazmış.Bu ifadeler yanlış.Zamla saldırılar paralel ifadesi ne demek siz açıklayın.ben sizin kastınızı cidden anlıyamıyorum.
Siz bu düşünce tarzınızı devam ettirin arkadaşlar.Temenni etmem ama ilerde işinin ehli bir doktor ihtiyacınız olursa bu doktor göçü neden oldu nasıl oldu tekrar bir ara düşünürsünüz.Neyse ne diyelim gizli açık doktor düşmanlığı kinaye ile bile olsa her ortamda devam ediyor.Zihniyeti düşük olan dövüyor,seviyesi az bişi yüksek olan ise dava ediyor,hiç bir şey yapmayan da zihin okuyarak doktoru zan altında bırakıyor.Neyse yazacaklarım bu kadar ne diyeyim sonuç değişmiyor,doktor düşmanlığı düzelmez.
Burada da diğer zam alamayan arkadaşların haberleri var.Doktora şiddet sayılarına dikkat edin lütfen.Hangi meslekte bu kadar rutin bir şiddete maruz kalma olayı var.Polis ve asker derseniz onların da silahları var onların şiddete şiddetle karşılık verme şansları var.Biz nasıl kendimizi koruyacağız.Bu konunun bu forum gibi eğitim düzeyinin yüksek olduğu bir mecrada maaş artışlarını aldılar seslerini kestiler basitliğinde algılanmasına cidden şaştım.
Tv100 de mince döktürüyor
Another day in paradise
Yer İmleri