Sayfa 119/1003 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Benim 25 nisan da sure doluyo yenisini alcaz ama ole beklenmez yahu

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Vize işi umrumda değil ama kk nın çıkıp ben iktidar olduğumda vatandaşıma pasaport basacağım hiç kimse pasaport beklerken ölmeyecek demeli. Bu bile bşnde 5 oy kazandırır. Ülkede son 6 aydır pasaporta başvurupta torpilsiz pasaport alabilen yoktur.aylardır devlet pasaport basamıyor.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    https://www.ekonomim.com/ekonomi/sta...-haberi-689651

Döviz kuruna yönelik olarak hedeflerini de paylaşan Farooq Pasha liderliğindeki analistler, kurun hükümet değişimi farketmezsizin yükseleceğini, ancak yükselişin muhalefetin galibiyeti durumunda sınırlı kalacağını ifade etti.

Raporda konu hakkında "Mevcut alışılmışın dışında politikalardan uzaklaşmak, ekonomi uyum sağlarken boşluğu kapatmak için yeterli portföy akışını çekebilir. Böyle bir senaryoda 2023 sonunda dolar/TL'yi 20 seviyesinde görebiliriz. Buna karşılık, mevcut politikaların devamının TL'nin reel olarak 2021 sonundaki seviyelere inmesine neden olabileceğini düşünüyoruz. Böyle bir senaryoda dolar/TL'nin 2023 sonunda 36'ya ulaşabileceğini düşünüyoruz" olarak değerlendirdi.
    ( 36+20 ) : 2 = 28 rüyalarda buluşuruz
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

AKP geldigi gun 1.80 olmustu sanirim USD/TL

sonra biraz azalmis ama devam etmisti gibi hatirliyorum grafiklere bakmak lazim

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    16 Mayısta piyasa nasıl açılır?

Muhalafet kazanırsa Hükümet kuruluncaya kadar olan dönem içinde ;

TVF, BİST te alım yapmaya devam eder mi?

MB ve kamu bankaları dolar satmaya devam eder mi?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    AKP geldigi gun 1.80 olmustu sanirim USD/TL

sonra biraz azalmis ama devam etmisti gibi hatirliyorum grafiklere bakmak lazim
    o zaman dünyada faizler dip...para tlye çevrilip türk hazine bonosuna giriyordu...dolar çöptü ozaman...şimdi türkiyeye gelen varmı...uzaktan kaçıyolar....

5. Güncel oran alan var mı arkadaşlar kkm ve normal mevduat olarak.

6. https://twitter.com/senolbabuscu/sta...3aPCHFwsg&s=08

Şenol Babuşçu'nun açıkladığı rakamlara göre ülkemizdeki mevduat sahiplerinin binde 5'i toplam paranın %70'ine sahipmiş bizim başlıkta az kirli çıkı değildir hani.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben bu 15.000 lik ikramiyeye karşıyım
    şimdi tüm emekliler hem dini vecibe hemde et stoku yapmak için birleşip birleşip danaya girecekler.
    dana fiyatları tavan açacak kurbanda
    Koyun keselim daha uygunmuş. Biraz kokacağız ama olsun.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8. 10 nisandan sonra yapılacak olan anketlerde herşey belli olur yabancılarda onu bekliyor. Döviz ne olur, borsa ne olur göreceğiz. Zaten 9 ay sonra da yerel seçimler var faizleri ve dövizi fazla yükseltemezler.

Sayfa 119/1003 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •