Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
688bin lot tavanda beklemekte
en iyi alıcılar
ykb 808k
şeker 757 sagolsun zarar etmesine ragmen geri geldi
bankof 647k lot
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Zirvemize(eski parayla 302.5 milyon tl) çok yaklaştık(297.4teyiz) ve oldukça hacimli bir tavan yapıyoruz, gayet güzel, inşallah böyle kapatır. Ben de bir zamanlar sahip olduğum lotların %25i ile devam ediyorum
Bireysele eşit yüzde 80 gayet güzel Behiç dede sağolsun...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Patron satışlarıyla elde edilecek fon da Şirket'e enjekte edilecek. Fon kullanım raporunu okuyabilirsiniz.
https://www.europowerenerji.com.tr/t...-bilgileri.php
Europower oldukça büyük bir yapı haline gelecek. %55'ine sahip olmamız çok büyük avantaj. Halka arz sonrası piyasa değerinin 9 milyar TL'den hızlıca 20 milyar TL'ye yükseleceğini düşünüyorum. 80 liradan önce alım fırsatı vermeyecektir tahminimce. Bu süreç bittikten sonra Peak'in de halka arz edilmesini beklerim. Tahminen ikinci fabrika devreye grince, kapasite ikiye katlanınca Peak'te halka arz edilecektir. Günlük ve haftalıkta TL bazlı zirve kapanışı olması lazım. Çalkantılar olacaktır. Bu tür fırsatlar sık gelmez. Bugün 53 olan F/K seneye bugün yine 53 olduğunda belki yine 300 lira görülecektir. Yüklü mal taşıyan ortaklarımızın büyük bir kısmı maalesef bu yolculukta bizimle olamayacaklar. Şurada 3-5 kişi yazıp çiziyoruz. Malın çok dağınık olduğunu düşünmüyorum. Bölünme öncesi on binlerce lota sahip olanlardan pek kimse kalmadı. İzahnameyi okuyalım.
Sakin olup plana güvenin.
Yer İmleri