Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
688bin lot tavanda beklemekte
en iyi alýcýlar
ykb 808k
þeker 757 sagolsun zarar etmesine ragmen geri geldi
bankof 647k lot
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Zirvemize(eski parayla 302.5 milyon tl) çok yaklaþtýk(297.4teyiz) ve oldukça hacimli bir tavan yapýyoruz, gayet güzel, inþallah böyle kapatýr. Ben de bir zamanlar sahip olduðum lotlarýn %25i ile devam ediyorum
Bireysele eþit yüzde 80 gayet güzel Behiç dede saðolsun...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Patron satýþlarýyla elde edilecek fon da Þirket'e enjekte edilecek. Fon kullaným raporunu okuyabilirsiniz.
https://www.europowerenerji.com.tr/t...-bilgileri.php
Europower oldukça büyük bir yapý haline gelecek. %55'ine sahip olmamýz çok büyük avantaj. Halka arz sonrasý piyasa deðerinin 9 milyar TL'den hýzlýca 20 milyar TL'ye yükseleceðini düþünüyorum. 80 liradan önce alým fýrsatý vermeyecektir tahminimce. Bu süreç bittikten sonra Peak'in de halka arz edilmesini beklerim. Tahminen ikinci fabrika devreye grince, kapasite ikiye katlanýnca Peak'te halka arz edilecektir. Günlük ve haftalýkta TL bazlý zirve kapanýþý olmasý lazým. Çalkantýlar olacaktýr. Bu tür fýrsatlar sýk gelmez. Bugün 53 olan F/K seneye bugün yine 53 olduðunda belki yine 300 lira görülecektir. Yüklü mal taþýyan ortaklarýmýzýn büyük bir kýsmý maalesef bu yolculukta bizimle olamayacaklar. Þurada 3-5 kiþi yazýp çiziyoruz. Malýn çok daðýnýk olduðunu düþünmüyorum. Bölünme öncesi on binlerce lota sahip olanlardan pek kimse kalmadý. Ýzahnameyi okuyalým.
Sakin olup plana güvenin.
Yer Ýmleri