Sayfa 761/1011 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: ViOP XLIX

Spot da açığa satış serbest olduğunda açıkcı sıkıştırmak için hisseler kapanışa doğru yükseltilir ve eşleşme yukarıdan gerçekleştirilirdi, Şimdi ise kapanışa doğru satış baskısı artıp günlükçü sıkıştırılmaya çalışılıyor ve eşleşmeler en alttan hatta 5-10 kademe arası aşağıdan gerçekleştiriliyor,

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Hangisi daha can sıkıcı sizce ?

Elindeyken düşmesi mi
    Elinde değilken yükselmesi mi
    Elinde değilken yükselmesi daha rahatsız edici bence.
    Elimdeyse zaten bir hedef koyup almışımdır, düşse de gideceği yeri bulur.
    Mesela Tofaş geçen sene 30-190 hareketinde hep oldum , sadece bir ara çıktım ve geri girdiğimde doblo haberi ile 80-59 yaptı.
    Ama inan hiç umrumda değildi, menzili belliydi.

Ky olarak sattıktan sonra yükseldiği zaman bir daha almak zor psikoloji.
    İşin özeti eğer bir strateji varsa ve iyi analiz edilip sağlam hisse alınmışsa düşse de gideceği yeri bulur.
    İyi akşamlar.

Çok haklısınız Sn. Zino

V2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Zinedrimed abi kochol le tcell hakkında fikrin var mı? Selocani çok dövdüler sanki bugün.

5.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Çok haklısınız Sn. Zino

Tabi alınca da hemen düşerse sövmemek lazım demi abi?
    Anladın sen onu.
    Seviyoruz seni ahh abi ahh

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Zinedrimed abi kochol le tcell hakkında fikrin var mı? Selocani çok dövdüler sanki bugün.
    Ben de arabanın yanında ciddi miktarda da kchol var.
    Eğer endeksin gideceği varsa en başta tavşan atlet bu arkadaşın olması gerekir bence.

Tcell ve diğer varlık fonu şirketleri anketlerin durumuna göre patinaj yapabilir gibi geliyor.
    Fakat Turkcell diğer kağıtlardan ari neredeyse tüm aracı kurum portföylerinde 48-50 hedefli yer alıyor.

Vadelisi yok ama anlamsız düşenlerden biri bence kordsa. Ona da ara da bakılabilir.

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Tabi alınca da hemen düşerse sövmemek lazım demi abi?
    Anladın sen onu.
    Seviyoruz seni ahh abi ahh
    500 lotum vardı. 70 civarı almıştım. Doblo haberi düştü. Epey süründü. 90 dan sattım. Hırs yapıp Vadeli long yapınca oradan pis tokat yemiştim. Borsa cidden çok zor, sabır, disiplin, zamanlama, bilgi, beceri zor iş vallahi. Zinedrimed bu işi becerebilenlerden, burayı takip edenler gönül rahatlığıyla güvenebilirler. Hissenet böyle bir yer zinosu da var, 50 dolarlık cahosu da, yengeçcisi de[emoji23]

8.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    500 lotum vardı. 70 civarı almıştım. Doblo haberi düştü. Epey süründü. 90 dan sattım. Hırs yapıp Vadeli long yapınca oradan pis tokat yemiştim. Borsa cidden çok zor, sabır, disiplin, zamanlama, bilgi, beceri zor iş vallahi. Zinedrimed bu işi becerebilenlerden, burayı takip edenler gönül rahatlığıyla güvenebilirler. Hissenet böyle bir yer zinosu da var, 50 dolarlık cahosu da, yengeçcisi de[emoji23]

Seviyoruz seni, 250 olsun gelicem yanına , yengeçe gideriz

Sayfa 761/1011 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •