Sayfa 152/256 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by Rj16 Yazıyı Oku
    CEO dün fuar'da azından baklayı ufaktan çıkarmış.
    Haziran sonrası Depolamalı GES kurulumları başlayacak ve işin içinde Alfas'da yer alacak. Huawei ile yapılan anlaşma bu iş ile alakalıydı. Huawei'nin yetkli satıcısı Alfas oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=EH47GvAaiKg
    Huawei ile anlaşması çok önemli ama KAP atmadılar. Bizde basından öğrendik. Oysa başka hisseler böyle bir fırsatı kaçırmaz, ballandıra ballandıra anlatırlardı. Hale bu anlaşmanın içeriğini tam bilmiyoruz.

2. Bir güzel haber daha var. Çinden Fotovoltaik hücre ithalatı şubat 2023 te rekor kırmış.
    Alfas'ın çinden bu hücreleri ithal ettiğini biliyoruz.
    2023 de işler çok daha iyi gidiyor muhtemelen. Yeni yatırım sinyalide bu yüzden olabilir.

https://mobile.twitter.com/Kapelike/...25061694349319

Depolama alanında yeni bir yatırım bekliyorum ben açıkçası. Bu işe girmek istediklerini biliyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by Rj16 Yazıyı Oku
    CEO dün fuar'da azından baklayı ufaktan çıkarmış.
    Haziran sonrası Depolamalı GES kurulumları başlayacak ve işin içinde Alfas'da yer alacak. Huawei ile yapılan anlaşma bu iş ile alakalıydı. Huawei'nin yetkli satıcısı Alfas oldu.
    ilerleyen zamanlarda güzel bir kap haberi gelebilir mi yani

4. Genel kurula aramızdan katılacak var mı?

5. Kısmetse yarın saat 15:00 deki genek kurula katılacağım.. İzlenimi buradan yazarım..

6. yarın ben de genel kurulda olacağım. sorularınız varsa iletebilirsiniz.

7. Acaba alfas ; astor da yaptığı gibi europower halka arzına katılacak mı ? Sorar mısınız lütfen .

8.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Acaba alfas ; astor da yaptığı gibi europower halka arzına katılacak mı ? Sorar mısınız lütfen .
    Dadını aldı bir defa bence gerisi gelir. taş attı da kolu mu yoruldu
    ssss

Sayfa 152/256 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •