elimde şu anda ereğli ,ısdmr ve vbtyz var...ama bunlara geçmeyip gesanda kalsaydım şimdiki sermayem iki kat olacaktı...ilk vakitlerde 57 bin adet gesanım vardı...spek bizi sallaya sallaya döktü...size tavsiyem buradan ayrılmayın..bir kaç yılda lord olacaksınız...tabi zaman zaman başarılı trade de yapabilirseniz süper olur...yapamazsanız yerinizde oturun...
![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
sizin de dostlar..her ne kadar benim elimde olmazsa da sizler kazandıkça ben de sizler ile mutlu oluyorum...gesanı evladım olarak görüyorum...onun başarısı beni de gururlandırıyor...biliyorsunuz gesan ta 19,00-20,00 aralığından beri aldık ve yorumladık...tam a7 ay taşıdık...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
diğer hisselerimde zarardayım....zararına satıp almak istemiyorum...ikinci bir konu da sattığım bir hisseyi lotlarım eğer azalıyorsa almıyorum...böyle de kötü bir huyum var...ben en son 230 dan sattım...artık yerine koyma imkanı da yok...benim kısmetim bu kadarmış diyorum...yapacak bir şey yok...borsada fırsatlar da bitmez..elbet bir gün yine öyle bir bebek hisseyi yakalayacağızdır...nasip nasip nasip...
Hacimde birinciyiz. Alanlar satanlar yeni maliyetlenenler olsun.
günaydın herkese bol kazançlar..
hisse aşağı yukarı, aşağı yukarı bakalım mal toplayabilecekler mi
şeker yatırım direndi direndi iyi de kar yazıp tahtadan çıktı gibi bakalım tekrar alıma gecer mi?
izliyoruz ağaları
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Biz döküleli çok oldu ama zarar etmediğim tek hisse oldu öyle ya da böyle kendi hatamizdan kaynaklandıKavurma yemesek de corbamizi içtik hissede. İzliyorum tahtayı artık erpwr a girmek için izliyorum buraları orada yüklü alacagim fırsat bulursam
İnşallah Gesan uctukca uçar ;) Bende yok ama sizler bolca kazanın İnşallah
![]()
Yer İmleri