Sayfa 644/900 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Üstad, senin de emeğin çoktur. Çift haneli maliyetli ortaklarımızın x4 yapmasına ramak kaldı. Europower ve Peak değerlemesi ile Gesan F/K olarak yüksek fiyatlanıyor olmasına rağmen defter değerinin hızla piyasa değerine doğru atak yapacağını ve gelecek bilançolarla F/K'nın da aşağılar aineceğini düşünmemizi sağlıyor. Linki gönderen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu başkanımızın 2 GW yerine 2,5 GW açıklaması aslında neredeyse bir Alfa Solar değerlemesi daha ilave ediyor. Peak'in halka arzı gündeme geldiğinde değerlemeler güncellenecektir. Seninle Ereğli'de ortağız şimdi. Gesan'ı taşımaya devam etmekte halen beis görmüyorum. Ama senin yerinde olsam ben de senin davranışını sergilerdim büyük ihtimalle.
    sermaye biraz artınca artık insan güvenli ve sakin bir liman arıyor..ama bazen sakin dediğin liman en çok fırtınanın olduğu yere dönüşebiliyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    Eywallah , biraz guzel gunler goruyoruz nihayet ama cidden.

Sattin ama topigi takip edioon, neler var elinde dostum ?
    Birde, 2 haftadir Hindistandayim, taviyem sakin gelmeyin, ben is icin geldim,
    Aman yarrabi boyle berbat bi yer yok, bence afrika bu akdar degildir , o tv de gordugunuz sefil, kirli, pasakli hayat bin kat daha kotusu burda ,
    elimde şu anda ereğli ,ısdmr ve vbtyz var...ama bunlara geçmeyip gesanda kalsaydım şimdiki sermayem iki kat olacaktı...ilk vakitlerde 57 bin adet gesanım vardı...spek bizi sallaya sallaya döktü...size tavsiyem buradan ayrılmayın..bir kaç yılda lord olacaksınız... tabi zaman zaman başarılı trade de yapabilirseniz süper olur...yapamazsanız yerinizde oturun...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by eaydin2003 Yazıyı Oku
    Teşekkürler, şansınız bol olsun.

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sizin de dostlar..her ne kadar benim elimde olmazsa da sizler kazandıkça ben de sizler ile mutlu oluyorum...gesanı evladım olarak görüyorum...onun başarısı beni de gururlandırıyor...biliyorsunuz gesan ta 19,00-20,00 aralığından beri aldık ve yorumladık...tam a7 ay taşıdık...

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    elimde şu anda ereğli ,ısdmr ve vbtyz var...ama bunlara geçmeyip gesanda kalsaydım şimdiki sermayem iki kat olacaktı...ilk vakitlerde 57 bin adet gesanım vardı...spek bizi sallaya sallaya döktü...size tavsiyem buradan ayrılmayın..bir kaç yılda lord olacaksınız... tabi zaman zaman başarılı trade de yapabilirseniz süper olur...yapamazsanız yerinizde oturun...
    Geç kalmadan atla trene yer çok hedef 2026 ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Geç kalmadan atla trene yer çok hedef 2026 ...
    diğer hisselerimde zarardayım....zararına satıp almak istemiyorum...ikinci bir konu da sattığım bir hisseyi lotlarım eğer azalıyorsa almıyorum...böyle de kötü bir huyum var...ben en son 230 dan sattım...artık yerine koyma imkanı da yok...benim kısmetim bu kadarmış diyorum...yapacak bir şey yok...borsada fırsatlar da bitmez..elbet bir gün yine öyle bir bebek hisseyi yakalayacağızdır...nasip nasip nasip...

6. Hacimde birinciyiz. Alanlar satanlar yeni maliyetlenenler olsun.

günaydın herkese bol kazançlar..

hisse aşağı yukarı, aşağı yukarı bakalım mal toplayabilecekler mi

şeker yatırım direndi direndi iyi de kar yazıp tahtadan çıktı gibi bakalım tekrar alıma gecer mi?

izliyoruz ağaları
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8. Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Biz döküleli çok oldu ama zarar etmediğim tek hisse oldu öyle ya da böyle kendi hatamizdan kaynaklandı Kavurma yemesek de corbamizi içtik hissede. İzliyorum tahtayı artık erpwr a girmek için izliyorum buraları orada yüklü alacagim fırsat bulursam İnşallah Gesan uctukca uçar ;) Bende yok ama sizler bolca kazanın İnşallah

Sayfa 644/900 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •