elimde þu anda ereðli ,ýsdmr ve vbtyz var...ama bunlara geçmeyip gesanda kalsaydým þimdiki sermayem iki kat olacaktý...ilk vakitlerde 57 bin adet gesaným vardý...spek bizi sallaya sallaya döktü...size tavsiyem buradan ayrýlmayýn..bir kaç yýlda lord olacaksýnýz...tabi zaman zaman baþarýlý trade de yapabilirseniz süper olur...yapamazsanýz yerinizde oturun...
![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
sizin de dostlar..her ne kadar benim elimde olmazsa da sizler kazandýkça ben de sizler ile mutlu oluyorum...gesaný evladým olarak görüyorum...onun baþarýsý beni de gururlandýrýyor...biliyorsunuz gesan ta 19,00-20,00 aralýðýndan beri aldýk ve yorumladýk...tam a7 ay taþýdýk...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
diðer hisselerimde zarardayým....zararýna satýp almak istemiyorum...ikinci bir konu da sattýðým bir hisseyi lotlarým eðer azalýyorsa almýyorum...böyle de kötü bir huyum var...ben en son 230 dan sattým...artýk yerine koyma imkaný da yok...benim kýsmetim bu kadarmýþ diyorum...yapacak bir þey yok...borsada fýrsatlar da bitmez..elbet bir gün yine öyle bir bebek hisseyi yakalayacaðýzdýr...nasip nasip nasip...
Hacimde birinciyiz. Alanlar satanlar yeni maliyetlenenler olsun.
günaydýn herkese bol kazançlar..
hisse aþaðý yukarý, aþaðý yukarý bakalým mal toplayabilecekler mi
þeker yatýrým direndi direndi iyi de kar yazýp tahtadan çýktý gibi bakalým tekrar alýma gecer mi?
izliyoruz aðalarý
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hepinize çok teþekkür ederim arkadaþlar. Biz döküleli çok oldu ama zarar etmediðim tek hisse oldu öyle ya da böyle kendi hatamizdan kaynaklandýKavurma yemesek de corbamizi içtik hissede. Ýzliyorum tahtayý artýk erpwr a girmek için izliyorum buralarý orada yüklü alacagim fýrsat bulursam
Ýnþallah Gesan uctukca uçar ;) Bende yok ama sizler bolca kazanýn Ýnþallah
![]()
Yer Ýmleri