Sayfa 148/1003 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. Ya da hep aynı kişiye laf çakıp ardından ben taraf tutmam ayakları yapacaksın. Gizli Trol modu:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kur farkını kim öderse ona vereceğim
    Doğarsa eğer 🙂 bu gidişle doğacak bir şey yok .bu işin aslı enflasyona endeksli mevduatti .bana ne kurdan benim param enflayona korunsun isterse kur yüzde 50 fazla getirsin .yahut borsa yüzde yüz fazla.kazandirsin.lakim tüm bankalar mevzuatta olmasına rağmen yapmayı bıraktı .

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Doğarsa eğer �� bu gidişle doğacak bir şey yok .bu işin aslı enflasyona endeksli mevduatti .bana ne kurdan benim param enflayona korunsun isterse kur yüzde 50 fazla getirsin .yahut borsa yüzde yüz fazla.kazandirsin.lakim tüm bankalar mevzuatta olmasına rağmen yapmayı bıraktı .
    her 3 ayda faiz kadar devalüasyona izin verilirse alamayız ama ben bu kadar yüksek fışkırtmanın olduğu ortamda illa ki bir noktada kayış kopacaktır gibime geliyor muhalefet kazanırsa faiz artışı yoluyla kkm nin fişini çekmeye çalışacak ama bence her koşulda kur şu anki seviyesinden çok daha yüksek bir noktada dengeyi bulacak yani temmuz da dönüşü olan kkm ciler mutlaka kur farkı alır ama çok radikal bir şekilde ödemiyorum ulan derlerse bilemem

25 Haziran 2018
    • Dolar: 4,58 TL
    • Benzin: 6,24 TL
    • Çeyrek Altın: 304 TL

11 Nisan 2023
    • Dolar: 19,29 TL
    • Benzin: 22,79 TL
    • Çeyrek Altın: 2.130 TL

Yetkiyi verdin.
    Etkiyi gördün.
    Tepkiyi verme zamanı.
    Gönder gitsin !..
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    her 3 ayda faiz kadar devalüasyona izin verilirse alamayız ama ben bu kadar yüksek fışkırtmanın olduğu ortamda illa ki bir noktada kayış kopacaktır gibime geliyor muhalefet kazanırsa faiz artışı yoluyla kkm nin fişini çekmeye çalışacak ama bence her koşulda kur şu anki seviyesinden çok daha yüksek bir noktada dengeyi bulacak yani temmuz da dönüşü olan kkm ciler mutlaka kur farkı alır ama çok radikal bir şekilde ödemiyorum ulan derlerse bilemem
    Sosyal medyada kimi sözüm ona piyasa takipçileri yahut ekonomistleri doların zorla tutulduğunu söylüyorlar .bloombergte ki bazı ekonomistler ise ihracatçılar için .mb nin 18.86 ten bu seviyelere kontrollü izin verdiğini söylüyorlar .MB nin doları istediği zaman sabit tutacak istediği zaman ipini salacak gucu varsa patlama olmaz gibi gözüküyor.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    aynı gün saat 11 ila 12 arasında
    tesekkurler

7. Opsiyonlu DDKM'yi euro ile yapan var mı?
    Varsa ne oran veriyorlar?

Sayfa 148/1003 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •