Sayfa 832/1044 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

MARKA ile ilgili bu kadar detay ile yetineceğiz. Daha fazla detaya girmek gereksiz. Zaten ben de tam yorumlayamıyorum...

O nedenle buradaki yorumlara bakarak sonuç çıkartmayın. Ben yaptığım programların sağlamasını görmek adına bu çalışmayı yaptım. Hisse hakkında hiç bir tavsiyem olamaz...!!!

Sadece şunu da bir ek not olarak düşündüren gerekçelerim var:

- Sanki bunun bir adım daha ilerisi, ilerleyen dönemlerde tekrarlanacak gibi duruyor...

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Ona göre değerlendirin lütfen...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Dün akşam Marka sayfasına baktım adam mı kadın mı artık ne bilmiyorum hissenetteki yazıları yüzden bir üyeyi baya açık açık tehdit etmiş, tehdit derken bazı mafya isimleri falan geçmiş arada, .ok olan yerde sinek eksik olmuyor
    Benim bu işlerin içinde olan arkadaşımın anlattıklarını dinledikten sonra borsadan kaçasım geldi ama baba mesleği bırakıp gidilmiyor mâlesef...

Arka planda ne pis işler dönüyor, dinleyince tüylerim ürperdi resmen...!!!

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Benim bu işlerin içinde olan arkadaşımın anlattıklarını dinledikten sonra borsadan kaçasım geldi ama baba mesleği bırakıp gidilmiyor mâlesef...

Arka planda ne pis işler dönüyor, dinleyince tüylerim ürperdi resmen...!!!
    Seyyar satıcıların bile mafyası varsa borsanın niye olmasın, ülke ülke değil vahşi batı
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Emeginize sağlık sayın T/A sayenizde örneklerle işin mutfagini biraz olsun anlayip tecrübe sahibi oluyoruz. Çalişmalariniz çok değerli .Saygilar. Formt 'yi bu aralar bende çok duyuyorum.Kayseride çelik kapı üreticisi .Deprem bölgesine yakınlığıyla işleri baya artacaktır.İsin tekniği nasıldır.Patron nasıldır oralarını bilmem tabi.Ytd.

PKART...

Gün sonu AKD...

Aracı Kurum Listesi:
    "YAT" = "YATIRIM FİNANSMAN MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "IYM" = "İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "GRM" = "GARANTİ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş."
    "ZRY" = "ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "IYF" = "İNFO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "GDK" = "GEDİK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "MLB" = "BANK OF AMERICA YATIRIM BANK A.Ş."
    "FNY" = "QNB FİNANS YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "YKR" = "YAPI KREDİ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "MDS" = "MİDAS MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "TVM" = "TRİVE YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "ADY" = "ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş."
    "TBY" = "TEB YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "OYA" = "OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "AKM" = "AK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "OMD" = "OSMANLI YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "MRS" = "MARBAŞ MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "DZY" = "DENİZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş."
    "HLY" = "HALK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "VKY" = "VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "GLB" = "GLOBAL MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "ICT" = "ICBC TURKEY YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "BMK" = "BİZİM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "SNK" = "SANKO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "TAC" = "TACİRLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "PHC" = "PHİLLİPCAPİTAL MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "ANC" = "ALNUS YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "ATA" = "ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş."
    "ACP" = "A1 CAPİTAL YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
    "MSA" = "MEKSA YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,948
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    MARKA ile ilgili bu kadar detay ile yetineceğiz. Daha fazla detaya girmek gereksiz. Zaten ben de tam yorumlayamıyorum...

O nedenle buradaki yorumlara bakarak sonuç çıkartmayın. Ben yaptığım programların sağlamasını görmek adına bu çalışmayı yaptım. Hisse hakkında hiç bir tavsiyem olamaz...!!!

Sadece şunu da bir ek not olarak düşündüren gerekçelerim var:

- Sanki bunun bir adım daha ilerisi, ilerleyen dönemlerde tekrarlanacak gibi duruyor...

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Ona göre değerlendirin lütfen...
    sn T/A fiyat eklenirse daha aydınlarıcı olabilir. toplanma dönemi ortalama fiyatından alımlar mesela 10000 lot 1 liradan toplandı.... 5000 lot 5 liradan satıldı kalan 5000 lot hem maliyetsiz hem kullanılabilir hem tahtanın sahibi benim ben de zarar ettim vs olur mu diye düşünüyorum....

Sayfa 832/1044 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •