sizlerde okumuşsunuzdur Aracı kurumlar Dünya'da enflasyon artık normale dönmeye başladı ve benzeri söylemlerin ardından da Dolar kurunun 24-25 bandın dan bahsetmeleri çelişki değil mi?.
Böyle olursa bizde enflasyon nasıl normale dönecek ?
Yıl sonu beklentisi nasıl % 30- 40 lar seviye sinde olacak ?
kimsede -60 milyar dolar rezerv olduğunu sanmam altın ve swapp ı çık -105 milyar dolar
kimsede tl yatırıp bankaya döviz çıkarsa döviz kadar alırsınız parayı çıkmazsa %20 veririz sistemi yoktur sanırım
kimsede 5 li çete ile döviz üzerinden yapılan anlaşmalar yoktur.
kimsede bizimki kadar çalıp çırpma meraklısı bi yöntim kadrosu yoktur
kimsede bizimki gibi nas yoktur
kimsede bizimki gibi bi dış ticaret dengesi (abd ve euro bölgesi gii kendi parasıyla işlem yapanlar hariç) yoktur.
malesef en son dahil olup kimsede olmayan birde deprem süreci yaşadık
bir halt olacağı yok.
Enflasyonu bize ihraç ediyorlar..
Tl değerli..
Dxy resesyon fiyatlıyor.
Rüzgar yön değiştirmezse önümüzdeki hafta/bu ay sonuna abd tepe yapıp haziran ve muhtemelen ötesine aşağı kayar.
Aşağı kaymazsa, bu başlıkta çok renkli şeyler konuşulur..
Ne altıncı ne eurobondcu.. Dalganın altında kalır.. İnanılmaz sıkıntı..
1000tl et..
Memento mori
Hocam 30-40'lar bence mümkün görünmüyor. Özellikle seçim sonası kim kazanırsa kazansın 2-3 ay boyunca çok yüksek enflasyon olur diye tahmin ediyorum, sonra yavaş yavaş düşmeye başlar tabiki millet ittifakı kazanırsa. Eğer bunlar devam ederse artık sürekli hiperenflasyon...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Coğrafya kaderdir dedkleri bu olsa gerek hocam. Ama yine de umutsuzluğa yer yok. Siz, ben ve bu forumdakilerin %99u doğru yoldayız. Eğer millet ittifakı kazanırsa çok güçlü kadroları var. Acı bir süreç de olsa, uzun da sürse bu işi düzeltecekler. Medyadaki baskı da bitince aldıkları enkazı da iyi bir şekilde anlatacaklar ki artık halk net olarak görsün yedikleri naneleri...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
yonca da dolar satis 20 lira manyak mi bunlar ? en uygun nasil alabilirim
Yer İmleri