Sayfa 578/1009 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ha cahil ve ağzıbozuk diye yazdım aman ha bunlar hakaret veya argo değil saptama.Hüdapar ı iki ay önce duyan insana cahil demiyelim de ne diyelim.Ağzıbozuk kısmını da entry lerinizi okuyan forumdaşların değerlendirmelerine bırakıyorum.
    ay kıyamam sana...eli kanlı terör örgütünün uzantısıyla iş yaparken ay siz argo konuştunuz ben kalkıyorum masadan deme öperler LGBT sizi

2.  Alıntı Originally Posted by Sağsalim Yazıyı Oku
    Sen olayı yanlış anladın istesende istediğin partiye oy veremezsin s.ke s.ke Kemal Kılıçtaroğluna vereceksin başka şansın yok senin.. Seçeneğin yok güzel kardeşim...Şimdi sen diktir git asabımı bozma...

HDP'yle sevişirken dikkat edin bi tarafınıza kaçmasın...
    Bunları dikip dikip çoğaltmayacan itlaf edecen.

3.  Alıntı Originally Posted by Sağsalim Yazıyı Oku
    ay kıyamam sana...eli kanlı terör örgütünün uzantısıyla iş yaparken ay siz argo konuştunuz ben kalkıyorum masadan deme öperler LGBT sizi
    Senin gibiler para için İranlı rızanın altına yatanlar değil mi. Kim yattı lan rızanın altına.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ha cahil ve ağzıbozuk diye yazdım aman ha bunlar hakaret veya argo değil saptama.Hüdapar ı iki ay önce duyan insana cahil demiyelim de ne diyelim.Ağzıbozuk kısmını da entry lerinizi okuyan forumdaşların değerlendirmelerine bırakıyorum.
    Konuyu çok uzattın bak sabah ben xevabını verdim bıraktım. Kudursun dursun diye. Oysa sen işi uzatmasına istediğinin olmasına yardım ediyon
    Reöetesini yazıp bırakacan kullanırsa kullanır kullanmazsa leş düşüncelerine devam eder.ben yazayım ilgilinin ihtiyacını sen reçetesini yaz

Şimdide ayasofya kapıldı akıma

bir halt olacağı yok.

Ya insan arada reha kaya yı şiddetle özlüyor.Kayıp oldu gitti.Kesinlikle topiğe lazımdı.Anladınız siz onu.))))))))))

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    9 ay önce Süheyb Öğüt’ten boşanan Sabah gazetesi yazarı ve TRT Yönetim Kurulu üyesi Hilal Kaplan‘ın Milat gazetesi yazarı Tevfik Emre Sarı ile evlenmesine yönelik haberlere yayın yasağı getirildi.

Tevfik Emre Sarı’nın eski eşi Asuman Karaca’nın sosyal medya hesabından yaptığı “Sabahtan akşama kadar Twitter’da Whatsapp’ta konuşurken uyarıyordum. O benim ablam diyordu, Hilal Abla. Abladan karı mı oldu şimdi?” sözleriyle açıklamalarda bulunduğu haberlere İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından erişim engeli getirildi.

https://tele1.com.tr/hilal-kaplan-ev...irildi-826441/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Selahattin demirtaş hiç konuşmasa erdoğan kaybolur giderdi. Bakın yine başladı emrivaki konuşmaya. Ya yat işte içeride ağzınıda kapat. Sen konuştukça akp kazanıyor işte anla artık bunu, ha bilerek yapıyorsan ki, bence bilerek yapıyorsun.
    Another day in paradise

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    9 ay önce Süheyb Öğüt’ten boşanan Sabah gazetesi yazarı ve TRT Yönetim Kurulu üyesi Hilal Kaplan‘ın Milat gazetesi yazarı Tevfik Emre Sarı ile evlenmesine yönelik haberlere yayın yasağı getirildi.

Tevfik Emre Sarı’nın eski eşi Asuman Karaca’nın sosyal medya hesabından yaptığı “Sabahtan akşama kadar Twitter’da Whatsapp’ta konuşurken uyarıyordum. O benim ablam diyordu, Hilal Abla. Abladan karı mı oldu şimdi?†sözleriyle açıklamalarda bulunduğu haberlere İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından erişim engeli getirildi.

https://tele1.com.tr/hilal-kaplan-ev...irildi-826441/

Sayfa 578/1009 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •