Sayfa 34/303 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 265 - 272 arası.

Konu: The last of the mohicans

Son olarak,

Sv Dostum mohikan, lütfen yazmaya ve analizlerine devam et. Zıt görüşler olmadan, at gözlüğü takmış gibi, devam etmemiz fayda sağlamaz. Farklı bakış açılarına ihtiyaç var ki harmanlayabilelim.
    Ve lütfen arkadaşlar, ya kırıp dökmeden yazın ya da başlığı okumayın.

Sent from my Lenovo P1a42 using hisse.net mobile app

2. Sn. Jas'ın paylaşımı;

Neden hisse almadığıma gelince, siyasilere olan güvensizliğimden. Endeks 70 binlerde iken de siyasilere güvenmiyorum ama hisse aldım çünkü ne konuşurlarsa konuşsunlar, endeksin yaklaşık 90 binlere gelmesi neredeyse bir zorunluluktu. Ana 90 binden 100 e gelmesi, 120 ye gitmesi (ki bunu beklemiyorum ama bu rakama göre hesap yapıp alacağım riski minimuma indireceğim) zorunluluk değil, sadece birilerinin siyasi amaçları ve birilerinin ellerindeki malları çıkabilmeleri için oluşturacakları köpük olacak. Yani riskli, her an her şeyin tersine dönebileceği bölge. Bu nedenle stres altında olmaktansa, zirveye gitsin, dönüşte rahat kazanmak risksiz kazanmayı tercih ediyorum. Bol kazançlar dilerim

Sağolun ve tekrar teşekkürler

Alıntı Originally Posted by JAS
    Sv Dostum, sakın öyle düşünmeyin, ne zaman isterseniz yazın sorun. Eğer cevap yazmamışsam, yazmak istemediğinden değil, mesajı göremeyecek kadar meşgul olduğumdandır. Ama ilk fırsatta mutlaka yazarım. Neden hisse almadığıma gelince, siyasilere olan güvensizliğimden. Endeks 70 binlerde iken de siyasilere güvenmiyorum ama hisse aldım çünkü ne konuşurlarsa konuşsunlar, endeksin yaklaşık 90 binlere gelmesi neredeyse bir zorunluluktu. Ana 90 binden 100 e gelmesi, 120 ye gitmesi (ki bunu beklemiyorum ama bu rakama göre hesap yapıp alacağım riski minimuma indireceğim) zorunluluk değil, sadece birilerinin siyasi amaçları ve birilerinin ellerindeki malları çıkabilmeleri için oluşturacakları köpük olacak. Yani riskli, her an her şeyin tersine dönebileceği bölge. Bu nedenle stres altında olmaktansa, zirveye gitsin, dönüşte rahat kazanmak risksiz kazanmayı tercih ediyorum. Bol kazançlar dilerim.
    Buldum yolunu, kopyaladım.

4.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Üff çok sıkıldım yav.

Enerjimi hiç değmeyecek olan bu platformda harcamak bana saçma geliyor artık.

Bana müsaade değerli forumdaşlarım.
    Sayın Mohikan,
    Daha önceki formları nerdeyse basından sonuna takip ettim. Sizin ve diger bazı kıymetli arkadasların çalısmalarından düsünsel bazda oldukca faydalandım. Özellikle sizin analizleriniz Elliout konusunda merakımı arttırdı ve kendimi bu konuda gelistirmemi sağladı. Bu vesileyle analizlerimde ki başarı oranı oldukça yükselmiş oldu. Günlük ve haftalık analiz yaptıgım hisselerin çok daha kolay filtrelenmesiyle temel ve teknik analizlerde büyük ölçüde zaman ve emek kazancı sağlamış olduğuma inanıyorum.

Bu bağlamda sadece size teşekkü etmek amacıyla tekrar üye olduğumu belirtmek isterim.

Velhasıl size ve sizin nezdinizde diğer faydalı, iyi niyetli paylaşım da bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    Bununla bereber yazmaya devam ederseniz çok memnun olurum.
    Verdiğiniz emek ve sabır gerçekten takdire şayandır.

5. Yaw dolar bütün piyasa değer kazanıyor, burada niye düşsün ki, siz dolar mı basıyorsunuz
    Gömülü hazinelerimiz var diyorsan o zaman başka 1,50'ye de düşer 1'e de...

Alıntı Originally Posted by Pin Yazıyı Oku
    Dolarda nihai dip olarak 3.3x riski vardır .. referandum sonrası görebilme ihtimali vardır..
    Endekste nihai hedef olarak 105-115 ihtimali vardır..

Tekrar 74 gelsede vardır gelmesede

6. Dostum sana tek bir soru:Altın vuruş için borsalara para nereden gelecek???Kim kime vuracak. Hem böyle düşünüyorsun o zaman niye short açıyorsun???Mantık bunun neresinde)

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Şu andaki görüntü, olayın pull-back olmadığı şeklinde. Realizasyon bitmiş olabilir. Yurt dışı ile beraber değerlendirildiğinde beklenen altın vuruş başlamış gibi bir girinti var. Özelden soran arkadaşlara buradan cevap yazayım. Bu yükselişe katılmayacağım. Zirve olarak belirlediğim rakamlara kadar kademeli short açacağım. Daha önce de yazmıştım, Bist te zirve rakamım 100.000 in altında ama ben bist 120.000 e gelebilecekmiş gibi kademeli short açmayı düşünüyorum, artık kaç tane açabilirsem. Bist Dow ve Dax konusunda Dostum mohikan dan farklı düşündüğümü daha ince yazmıştım. Benim zirve hedeflerim çok daha yukarıda. Dow 21000 rakamını daha coşkunun, altın vuruşun başlangıcı olarak görüyorum. Bu mesajı hastanede hastamızı beklerken cepten yazdım. Bir süre yazamayabilirim. Bol kazançlar diliyorum tüm dostlara. Bist, Dow ve Dax hedeflerim önceki mesajlarımda var, bu hedefler konusunda düşüncemde bir değişiklik yok.

7. Ama biz zaman kaybetmek isitemiyoruz ki; en değerli şey zamandır.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Turkiye gibi yarin uyandiginda seni neyin bekledigini bilmedigin ulkelerde $ i spot piyasada 3.94 den alsan da kaybetcegin tek sey zamandir ortalama yaparak en fazla 6 12 ayda kara gecersin. Lakin $ i yuksek poz ve kaldiracla 3.90 üstünden fx vob dan alirsan evini arabani birikimini kaybedebilirsin.

8. Üstat, kızma ama yine KARAVANASana naçizane tavsiyem tepeyi yakalamayı çalışmaktan vazgeç

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    DOW VE S&P Kısa vade sayımları bitti.

Bugünkü seans sonunda ABD borsalarını vadeli shortladık.

Bakalım en tepeyi bu kez yakalayabilecek miyiz?

Sayfa 34/303 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •