Sayfa 598/1009 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

AKP den ve politikalarından nemalanan bir ton insan var.reis sembol AKP bir anlayışın adı.dogrusu 20 yılda da artık bitmesi gereken bir olgu.yeter artık.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Reis mi kk mi olay bu kadar basit.kk reisden daha kötü bir secenekse reise oy atın veya oy kullanmayın.bu kadar kafa bulandırmaya gerek yok ki.kk için kullanılan olumsuz argümanları n hepsi reiste de var.ali babacan davutoglu falan reisle çalışmadı reisin emrinde çalıştı emirlerini uyguladılar.hdp konusuna gelince yarın reis hdp nin kendisine oy vereceğini bilse tüm söylemlerini değiştirir.yalansa yalan deyin.e kk ya niye oy vermeyeceğiz ki bir de kk yi deneyelim nasılsa bundan kötüsünü istese de beceremez
    Ortalığı bulandıran biz değiliz hocam. Hem çok eminlerkazanmaktan hemde kazanamazsa suçu oy vermeyene hakaret ederek
    Ben de rahatsızım sürekli benzer şeyleri tekrarlamaktan.
    Reklamlarını propagadandalarını sataşmadan yapsınlar seçimlerini kazansınlar.
    Akp den şuan hoşnut olanlar %15i geçmez bu çok net. Ama niye oyu %30 derseniz, cvp belli zaten
    Another day in paradise

Sn decamercion elbet oy kullanmamak en doğal hakkınız hatta reis devam etsin de diyebilirsiniz demokrasi bu demek zaten.benim kızdığım kk misal hdp nin dışarıdan desteğini kabul etti ona oy vermeyin denmesine.biz cocukmuyuz reis bırak dışarıdan desteği hudapar gibi şaibeli bir partiyi resmen ortak yaptı.bu seçim bir nevi ittifaklar seçimi.ataturk geldi parti kurdu da oy mu atmadık.yahu 1938 de olmuş adamı rahat bırakın.adam benim fikirlerimle bilim ça ki sır sa bilimi dinleyin diyen bir adam.herkes kafasında gördüğü rasyonel olgu neyse onu uygula sin.ama bizi de salak yerine koymasin

Babacanla davutoglunun imzaları varmış.yahu reis kimi dinler.son 20 yılda onun ortaklık yapmadığı insan grup mu kaldı.isine geldi feto ile yürüdü sonra onları ekarte etti ergenekonculari kurtardı onlarla bir müddet devam etti.adam survivor ustası.onun yönettiği partide babacanin davutoglunun lafı mı dinlenir.bakanlarin bir kısmını dövdüğü bile soyleniyor

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Reis hudapar a 20 m v kontenjanı vermiş diyorlar.dogru mu ki
    Sanmam orakam çok yüksek.
    bir halt olacağı yok.

Doğu G.Doğudan Parti olarak Bebecan suprizini bekliyorum...

İç Anadolu da Kayseri hariç diğer yerlerde de İyi parti den ciddi atak bekliyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Ortalığı bulandıran biz değiliz hocam. Hem çok eminler kazanmaktan hemde kazanamazsa suçu oy vermeyene hakaret ederek
    Kim bunlar bir tek ornek versen ?

Ortaligi bulandiranin onde gideni sensin, atismak icin, bulasmak icin yaldir yaldir donuyorsun.

Kim bu hakaret eden.

8. Üstte yapılan bir yorumda yazıyor sayın tınaz.
    Hadi diyelim ki k.k. ye oy atmayan antiakpliler salak peki bunların k.k. oy atmiyacagini planlayamayanlar bu işten puripak mi çıkacak?
    Bu iş çok basitti milliyetci bir aday çıkartırsin Atatürkçü bir aday biraz sağa yakın sonra HDP nin pesinde koşmaya gerek yok ister versinler ister vermesinler kendi paşa gönülleri bilirdi. Benim mantığım bu ama birileri böyle olsun istemedi bakın ben babacana ve davutogluna da güvenmiyorum onlar bilerek k.k yi öne attılar. Bizi bu çıkmaza iten şahsiyetler, az sabır zaman her şeyi gösterecek.

Sayfa 598/1009 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •