AKP den ve politikalarından nemalanan bir ton insan var.reis sembol AKP bir anlayışın adı.dogrusu 20 yılda da artık bitmesi gereken bir olgu.yeter artık.
AKP den ve politikalarından nemalanan bir ton insan var.reis sembol AKP bir anlayışın adı.dogrusu 20 yılda da artık bitmesi gereken bir olgu.yeter artık.
Ortalığı bulandıran biz değiliz hocam. Hem çok eminlerkazanmaktan hemde kazanamazsa suçu oy vermeyene hakaret ederek
Ben de rahatsızım sürekli benzer şeyleri tekrarlamaktan.
Reklamlarını propagadandalarını sataşmadan yapsınlar seçimlerini kazansınlar.
Akp den şuan hoşnut olanlar %15i geçmez bu çok net. Ama niye oyu %30 derseniz, cvp belli zaten
Another day in paradise
Sn decamercion elbet oy kullanmamak en doğal hakkınız hatta reis devam etsin de diyebilirsiniz demokrasi bu demek zaten.benim kızdığım kk misal hdp nin dışarıdan desteğini kabul etti ona oy vermeyin denmesine.biz cocukmuyuz reis bırak dışarıdan desteği hudapar gibi şaibeli bir partiyi resmen ortak yaptı.bu seçim bir nevi ittifaklar seçimi.ataturk geldi parti kurdu da oy mu atmadık.yahu 1938 de olmuş adamı rahat bırakın.adam benim fikirlerimle bilim ça ki sır sa bilimi dinleyin diyen bir adam.herkes kafasında gördüğü rasyonel olgu neyse onu uygula sin.ama bizi de salak yerine koymasin
Babacanla davutoglunun imzaları varmış.yahu reis kimi dinler.son 20 yılda onun ortaklık yapmadığı insan grup mu kaldı.isine geldi feto ile yürüdü sonra onları ekarte etti ergenekonculari kurtardı onlarla bir müddet devam etti.adam survivor ustası.onun yönettiği partide babacanin davutoglunun lafı mı dinlenir.bakanlarin bir kısmını dövdüğü bile soyleniyor
Doğu G.Doğudan Parti olarak Bebecan suprizini bekliyorum...
İç Anadolu da Kayseri hariç diğer yerlerde de İyi parti den ciddi atak bekliyorum...
Üstte yapılan bir yorumda yazıyor sayın tınaz.
Hadi diyelim ki k.k. ye oy atmayan antiakpliler salak peki bunların k.k. oy atmiyacagini planlayamayanlar bu işten puripak mi çıkacak?
Bu iş çok basitti milliyetci bir aday çıkartırsin Atatürkçü bir aday biraz sağa yakın sonra HDP nin pesinde koşmaya gerek yok ister versinler ister vermesinler kendi paşa gönülleri bilirdi. Benim mantığım bu ama birileri böyle olsun istemedi bakın ben babacana ve davutogluna da güvenmiyorum onlar bilerek k.k yi öne attılar. Bizi bu çıkmaza iten şahsiyetler, az sabır zaman her şeyi gösterecek.
Yer İmleri