Sayfa 466/651 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1. Pozitif abi senin on ücbucuk tekrar göründü.. Artık bundan sonrası mühim
    Hamdım Piştim Yandım

Halkbank KAP'a ABD'deki davayla ilgili açıklama yaptı

ABD Yüksek Mahkemesi, Halkbank
    davasıyla ilgili başvurumuzu inceleyip, 19.04.2023 tarihinde oy çokluğu ile
    karara bağlamıştır.

Başvurumuzda, Halkbank'ın Devlet Bankası olması sebebiyle;

1. FSIA (Yabancı Devlet Dokunulmazlığı Yasası) kapsamında,

2. ABD Mahkemelerince bugüne kadar verilen kararlardan oluşan teamül hukuku (common law) kapsamında, ABD Mahkemelerinde yargılanamayacağımızileri sürülmüştür.

ABD Yüksek Mahkemesi bu argümanlardan ilkini reddetmesine rağmen, İkinci İstinaf Mahkemesinin kararını iptal ederek, dosyayı teamül hukuku bakımından incelenerek yeniden karar verilmesi için İkinci İstinaf Mahkemesine iade etmiştir.

Bundan sonraki aşamada, Halkbank dosyası Yüksek Mahkemenin görüşleri doğrultusunda, İkinci İstinaf Mahkemesince yeniden değerlendirilip tekrar karara bağlanacaktır. Alt mahkemenin tekrar aleyhimize bir karar vermesi halinde yeniden Yüksek Mahkemeye (Supreme Court'a) başvuru hakkımız saklıdır.

Temyiz süreci, dosyanın iadesiyle devam edeceğinden dolayı jürili duruşmaya dair yargılamanın durdurulması kararı devam edecektir.

Kamuoyunun ve yatırımcıların
    bilgilerine sunarız.

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1140260

2 temyiz mahkemesinin almış olduğu karar iptal edilmiş.dün paylaştım bu kararı.kaynak kap-kaynak sayın berkimcans.ytd

Bugün o 3.5 göründü ama başında kocaman 1 var!

KAYNAK: https://www.indyturk.com/node/427416...lan%C4%B1lacak

2.TEMYİZ MAHKEMESİNİN KARARI:

Reutersta yer alan habere göre, ABD 2. temyiz mahkemesi, Yabancı Devlet Dokunulmazlığı (FSIA) kanunu kapsamında Halkbank koruma altında olsa bile, bankaya karşı suçlamaların ticari faaliyet istisnası kapsamına girdiğini belirtmişti.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD

HALKB günlük, takas da oldukça güzel olmuş, ben dahil herkesin malını almışlar! gene erken sattım!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    bu işin kaymağını Meksa yedi

Bundan sonraki aşamada, Halkbank dosyası Yüksek Mahkemenin görüşleri doğrultusunda, İkinci İstinaf Mahkemesince yeniden değerlendirilip tekrar karara bağlanacaktır. Alt mahkemenin tekrar aleyhimize bir karar vermesi halinde yeniden Yüksek Mahkemeye (Supreme Court'a) başvuru hakkımız saklıdır.
    ula yılan hikayesi yeniden başlıyor bu sefer yılanın kafasını ezmece hikayesi
    sıfıra sıfır eldevar sıfır
    birde herşey bitmiş havası estiriliyor
    daha durun ceza gelecek
    insanları özellikle son 3 yıldır mağdur ettiniz yatırımcının hakkını korumadınız
    önce bunun bir hesabını verin
    sizin yargılanmanız bu millet nezdinde çoktan yapıldı sınıfta kaldınız bırakın amerikan yargısını
    önce çıkı bu masum yatırımcılardan özür dileyin

Sayfa 466/651 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •