Sayfa 629/1009 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hadi fakirler iyisiniz;

1) önümüzdeki ay kimse doğalgaz faturası ödemeyecek. Faturalar Reis’den
    2) Bir yıl boyunca 25 metreküpe kadar doğalgaz faturasını Reis ödüyor. Üzerini bizler ödeyeceğiz.
    Olay tamda budur, adam çözmüş milleti, yarın akrabalarıma gidip gitmemek arasında manyağa döndüm, aynen yukarıdaki lafı edecekelr, beni dellendirecekler.
    Another day in paradise

2.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Olay tamda budur, adam çözmüş milleti, yarın akrabalarıma gidip gitmemek arasında manyağa döndüm, aynen yukarıdaki lafı edecekelr, beni dellendirecekler.
    Aynı dert bende de var. Çok üstüme geldiler mi dayarım küfrü. Benim raporum var oradan yırtarım. Gerçekten de öyle ilaç yüzünden vites çabuk atıyor balata sıyırıyor. Yeşil reçeteli ilaç bu.

3. Bir ay ucretsizmis ya tüm kullanıma, millet şimdi balonu bile doğalgazla sisirir

4. İngiltere nin -denizaltı işbirliğinden- haberi yokmuş: Askeri sözcü Erdoğan ı yalanladı.

Erdoğan ın -İngiltere denizaltı yaptırmak için işbirliği yapmak istiyor- açıklamasına İngiltere Donanması ndan yalanlama geldi. Donanma sözcüsü, -Kimsenin bu görüşmelerden haberi yok- dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/...Slider%20Haber

5.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Bir ay ucretsizmis ya tüm kullanıma, millet şimdi balonu bile doğalgazla sisirir
    25 metreküp yaklaşık mutfak kadar beş kişilik ailenin mutfak ve banyo için yetmez

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    25 metreküp yaklaşık mutfak kadar beş kişilik ailenin mutfak ve banyo için yetmez
    Kış şartlarında 2 günlük kullanım. Olsun hayaldigerçek oldu. Ver reis ver. Koltuğu sağlamlaştır.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bay Kemalin 16 kağıdının yanında çerez parası kalır a.q ...Emeklinin 2 yıllık doğalgaz faturasından fazla...Ben 15 kağıda oy verecem

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İlk ay 25 M3 değil tamamı ücretsiz ilk ay yapacaklar diyorum

Sayfa 629/1009 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •