1963 fiyatı ile aşırı derece fazla yol aldı.
20.60 kapalıçarşı fiyatına tekabül ediyor.
kapalıçarşı şu anda 19.90
şu dakka itibariyle fazlası.ile primli
ama dolar bu yarın sabah nasıl kalkarız bilemem
1963 fiyatı ile aşırı derece fazla yol aldı.
20.60 kapalıçarşı fiyatına tekabül ediyor.
kapalıçarşı şu anda 19.90
şu dakka itibariyle fazlası.ile primli
ama dolar bu yarın sabah nasıl kalkarız bilemem
açıkçası bu fiyatlar cazip geldi
satış yapıp çıktım
satış fiyatım 20.70 dolar kuru civarında oldu
altın da son bir silkeleme yapıldı diye düşünüyorum
altın fonuna geçiş yaptık
hakkımızda hayırlı olsun
stopaj problemi de yok
uygun şartlar oluştuğunda tekrar buluşmak üzere diyelim
Yalnız şu konu atlanmasın, bu ETF' de büyük montanlı parayı uzun vadede park edersen çok ciddi faiz getirisinden mahrum kalırsın. yani 100.000 benjamini buraya 12 aylığına park edersen, 3000 dolarese yakın faiz getirisinden olursun...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Altın tarafında çok kısa sürede (ort. 3 ay) 2300 usd'leri görüleceğini düşünüyorum.
kur tarafında da 25 ler artık normal seviyeler olduğuna göre
gram altının 1600-1700 lira seviyesine ilerlemesi normal kabul edilebilir. (altın ons bazında hareket etnese bile kur farkı nedeniyle)
0.087 gr / 1 hisse ise
net aktif değeri 145-150 bandına gider.
118 seviyesinde şu an bence güzel potansiyel var
Şu an %10 civarı primli olduğunu düşünüyorum (MB kuruna göre). Seçim öncesi bu prim yeterli mi yoksa Dolar/TL daha da artar mı iyi düşünmek lazım. Bugün sanki bir düzeltme geliyor gibi ancak satsam ne yapacağımı da bilemediğimden 2 hafta önce girdiğim 1865 maaliyet ile bekliyorum.
Son düzenleme : aydın; 25-04-2023 saat: 12:36.
Çok iyi tespit etmişsiniz. Güzel bir düşüş yaptı. Sizin mesajı okuduğumda bostan mı diye düşünmüştüm ama işlerin yoğunluğundan dolayı yapamamıştım. Bekleyeceğiz bakalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri