Sayfa 39/1005 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Viop L

1. *Erdoğan: Başöğretmen maaşı 25 bin, uzman öğretmen maaşı 22 bin 500 lirayı buldu. Önümüzdeki dönemde her iyileştirmeden öğretmenlerimiz de yararlanmaya devam edecek -AA
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Ederi 7-8 bin lira olan evlere 15-20 bin isteyen ******** ev sahipleri hapislerde sürünsün.

Ederi 7-8 bin lira olan evlerde hala 2-3 bin liraya oturmaya çalışan ******** kiracılar onlarda hapislerde sürünsün...
    Siz her iki taraf içinde kararı vermişsiniz maşaallah .

biraz önce okudum konuyla yine alakalı madem düşüremiyorsun gönder şu mültecileri ..

Ev fiyatlarının ve kiraların aşırı artmasının en büyük sebebi enflasyon bunda farklı düşünen yok hem fikiriz ama yanlış yapılan göç politikaları da en büyük etken (yabancılar) kontrolsüz yabancı artışı olarak tespiti bence de çok mantıklı..

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Kiralara bu yıl da %25 artış sınırlaması olacakmış.
    Ülkeye üç kuruş döviz girsin diye, yabancılara vatandaşlık karşılığı konut satışı uygulaması başlat,
    Suriye'den 8-10 milyon mülteciyi, Merkel Abla nassı olsa kelle başı Euro verecek diye ülkeye kabul et,
    Sınırsız para bas, TL nin değerini düşür, %100 enflasyon yarat, yandaşa bedava kredi vermek uğruna,
    Sonra da ev kiralarında zinhar %25 artış geçilmeye, yoksam hapis cezası veriririm.
    Neydi bi kıssa vardı Osmanlıyla ilgili...
    Demiş ya son oğlu kalan köylü, asker toplamaya gelen Osmanlı askerine,
    Söyleyin Padişaha, bi daha bana güvenerek(benim ev kirasına) faize, enflasyona savaş açmasın.
    O hesap...
    Ete, süte, peynire, benzine, giyime, sebzeye koysaydın %25 fiyat artış sınırı da görseydik.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    *Erdoğan: Başöğretmen maaşı 25 bin, uzman öğretmen maaşı 22 bin 500 lirayı buldu. Önümüzdeki dönemde her iyileştirmeden öğretmenlerimiz de yararlanmaya devam edecek -AA
    Ohaaaaaaaaa bide haftalık 15 saatin üstünde girenler ek ders parasıda alıyo , resmen Venezüela olduk artık , senelerdir biriktirdiğim paralar emeklerim hepsi boşa gitti....

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Siz her iki taraf içinde kararı vermişsiniz maşaallah .

biraz önce okudum konuyla yine alakalı madem düşüremiyorsun gönder şu mültecileri ..

Ev fiyatlarının ve kiraların aşırı artmasının en büyük sebebi enflasyon bunda farklı düşünen yok hem fikiriz ama yanlış yapılan göç politikaları da en büyük etken (yabancılar) kontrolsüz yabancı artışı olarak tespiti bence de çok mantıklı..

bunu diyen birini mahkemeye vermişler dediler twitta dikkatli ol bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    5.504.00 den longlarıma ek çektim ortalamam 5.529.50 ye düştü long devam
    5.540 ile 542.00 arası yeni sahibine hayırlı olsun long ile bağ kalmamıştır
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6. ALTINS1 210 kademe normal fiyatın üstünden tüm pozumu kapattım piyasaya milyonlarca çil çil altını saldım pin barda sabah.

Komple pozu kozaa yaptım.

Allah utandırmasın diyelim.

İşdemir kademeli ve kontrollü şekilde üretime başlıyoruz dedi hisse tavan oldu, ulen zaten hisse aşırı pahalı, nasıl bir beyin var bu bademlerde bıktık bunlardan ya...

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    *Erdoğan: Başöğretmen maaşı 25 bin, uzman öğretmen maaşı 22 bin 500 lirayı buldu. Önümüzdeki dönemde her iyileştirmeden öğretmenlerimiz de yararlanmaya devam edecek -AA
    Bu rakamları kim metne yaziyorda,Cumhurbaşkanı okuyor. Başöğretmen maaşı eş emekli 19.250

Sayfa 39/1005 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •