*Erdoğan: Başöğretmen maaşı 25 bin, uzman öğretmen maaşı 22 bin 500 lirayı buldu. Önümüzdeki dönemde her iyileştirmeden öğretmenlerimiz de yararlanmaya devam edecek -AA
*Erdoğan: Başöğretmen maaşı 25 bin, uzman öğretmen maaşı 22 bin 500 lirayı buldu. Önümüzdeki dönemde her iyileştirmeden öğretmenlerimiz de yararlanmaya devam edecek -AA
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Siz her iki taraf içinde kararı vermişsiniz maşaallah .
biraz önce okudum konuyla yine alakalı madem düşüremiyorsun gönder şu mültecileri ..
Ev fiyatlarının ve kiraların aşırı artmasının en büyük sebebi enflasyon bunda farklı düşünen yok hem fikiriz ama yanlış yapılan göç politikaları da en büyük etken (yabancılar) kontrolsüz yabancı artışı olarak tespiti bence de çok mantıklı..
ALTINS1 210 kademe normal fiyatın üstünden tüm pozumu kapattım piyasaya milyonlarca çil çil altını saldım pin barda sabah.
Komple pozu kozaa yaptım.
Allah utandırmasın diyelim.
İşdemir kademeli ve kontrollü şekilde üretime başlıyoruz dedi hisse tavan oldu, ulen zaten hisse aşırı pahalı, nasıl bir beyin var bu bademlerde bıktık bunlardan ya...
Yer İmleri