Arama sonucu : 2159 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 8,10 - 7,80 - 7,70 tl den alım yaptım. Bunlara göre bile zararlayım. Seçim sonrası meclis - başkanlık aynı ittifakta olması durumunda herhalde artış görme imkanımız olacak.
    Borsa düşerken Kutman bunu arttırmazdı. 10 TL'den 20 TL'ye çıksa idi, 115 TL'ye düşen THY'ye veya 75 TL'ye düşen KCHOL gibi şirketlere geçerdi yatırımcılar. Kutman'da bütün malı kendi kucaklamaz zaten.

2.  Alıntı Originally Posted by lennoncan Yazıyı Oku
    8,10 - 7,80 - 7,70 tl den alım yaptım. Bunlara göre bile zararlayım. Seçim sonrası meclis - başkanlık aynı ittifakta olması durumunda herhalde artış görme imkanımız olacak.
    Borsa düşerken Kutman bunu arttırmazdı. 10 TL'den 20 TL'ye çıksa idi, 115 TL'ye düşen THY'ye veya 75 TL'ye düşen KCHOL gibi şirketlere geçerdi yatırımcılar. Kutman'da bütün malı kendi kucaklamaz zaten.
    Bu kadar dar aralıkta alım yanlış bir tercih. En azından ama en azından yuzde 5 olması daha iyidir. Bir dahakine artık

Saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

3.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Bu kadar dar aralıkta alım yanlış bir tercih. En azından ama en azından yuzde 5 olması daha iyidir. Bir dahakine artık

Saygılarımla
    Benı hatırlarsanız gecmıste ozelden soruyordum sıze. Hısseye gırıs yapmak ıcın kısmi bır seyler aldım. Takıbımde olsun dıye ama her kademeden alana zarar yazdırıyor bu ara. syg

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •