Sayfa 79/419 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 3352 madde; 625 - 632 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. Bugüne kadar ne kadar küçük yatırımcı sabırla bekledi bilmiyorum. Açıkçası ben çok olmadığını düşünüyorum. Bu yapılanlar da; kalanların, bundan sonraki süreçte olası bir yükselişi veya haberi kaçış fırsatı olarak görmelerini sağlayacak hareketlere benziyor. Böyle senaryo yazanların bildikleri, filmin mutlu bir sonu mutlaka vardır.

2.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --haber neden seans bittikten sonra göndermiyorlar ki?...üzerinde düşünecek bir zaman gerekmez mi?...
    Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var, bizim yiğit de seansın ortasında bomba haberler gönderme sevdalısı, ilk değil bu.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. İki günlük aksiyondan sonra bugün dengeli hareketler yapması beklenir artık, her zaman olduğu gibi habere atlayanlara hiç acımadılar.

4. Yine bol aksiyon var çok hacimli bir açılış var
    Bi bilen anlatsa ne olduğunu ne güzel olur
    El mi değiştiriyor ele mi veriyor toplanıyor mu dağıtılıyor mu
    Tecrübeli arkadaşlarımız bu hareketleri yorumlasa ne güzel olur

5.  Alıntı Originally Posted by BakiÇınar Yazıyı Oku
    Yine bol aksiyon var çok hacimli bir açılış var
    Bi bilen anlatsa ne olduğunu ne güzel olur
    El mi değiştiriyor ele mi veriyor toplanıyor mu dağıtılıyor mu
    Tecrübeli arkadaşlarımız bu hareketleri yorumlasa ne güzel olur
    İyi günler Sayın BakiÇınar, sorunuzla ilgili düşüncem şöyle; hisse gün içinde yüksek işlem hacmi ile yukarı aşağı zigzag yaparak ufak ufak ama ivmesi zayıf bir şekilde yukarı gidiyor olsa o zaman mal dağıtılıyor olabilir diye düşünürüm. Ama şimdiki durum öyle değil, kağıt çok kuvvetli bir haberle tavan oluyor karanlık odaya 2 milyon lot tavanda bekleyerek giriyor ama 5 dk sonra karanlık odadan tavan bozulmuş olarak çıkıyor, yetmiyor ertesi gün neredeyse dip oluyor hisse, ben bu durumu şöyle yorumluyorum, hissede güçlü bir oyuncu var bence, hareketleriyle bulaşmayın yakarım diyor, özellikle son 3-4 aydır hissede kasıtlı bir baskı süreci var, takastan bağımsız olarak yapılan hareketleri yorumladığımda hissenin toplandığını ve hareket için çok beklemeyeceğimizi, 2023'te Karel in çok dikkat çekeceğini düşünüyorum.

6. Teşekkürler hocam
    Yüreğime su serptiniz valla😀

7. Tahtacı önceki gün yukarıdan sattıklarını bugün yerine koyma peşinde, endeks de ona çalışıyor maalesef yoksa şimdi 17 üstünden almak zorunda kalırdı.

18,13 tavan yaptıran ve 18,31 de karanlık odada malı çakan kişi borsada çok meşhur bir oyuncu. Amacını sebebini kestirmek zor.

Ama o da bu tahtaya kolay kolay bırakmaz, ilk fırsatta gelir. Fakat hareketleri sert oluyor.

O yüzden bu hareketlere pek bakmamak lazım. Benim tercihim her zaman doldura doldura gitmesidir. Yani onlar yolcu, biz hancıyız.

Sayfa 79/419 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •