Sayfa 70/1005 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    sistem hafta başı 3 işlem de zarar ettirdi(dikdörtgen içi),epey moral bozdu...ve son işlem iyi oldu...sabit kontrat ile oynarsan olur..gerektiğinde 4 işlemin de zarar ettirmesi mümkün...UYMAK LAZIM...AL verinceye kadar devam...

Poza girişle çıkış frekansları aynı mı sende?

Bende pozdan çıkış (en azından bir kısmı) girişin yarısı ya da üçte bir falan. Maksimizasyon açısından işe yarıyor.

Mesela seanslıkta poza girdim diyelim, 2 saatlik frekansla takip ediyorum. İki saatlik frekans sat verdiğinde pozun üçte ikisini kapatıyorum. Kalan poz için seanslık bekliyorum.

Bazen poza girilen frekans poz kapa sinyali verene kadar bütün karı süpürüyor!

Akcay 1 senedir dövizde beklemekten kurudun resmen erittin portföyünü , seni severim 19.40 yerine 19.75 den 100000 dolarına talibim düşünürsen özelden yaz...

3. Bankalar dövizin artması veya faizin artması seçeneğinde dövizin artmasını nispeten daha kolay absorbe edebileceklermiş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. ayıcıklarım 2 gündür parayı bulduk gidip soğan alak cücüğüyle oynarız
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Poza girişle çıkış frekansları aynı mı sende?

Bende pozdan çıkış (en azından bir kısmı) girişin yarısı ya da üçte bir falan. Maksimizasyon açısından işe yarıyor.

Mesela seanslıkta poza girdim diyelim, 2 saatlik frekansla takip ediyorum. İki saatlik frekans sat verdiğinde pozun üçte ikisini kapatıyorum. Kalan poz için seanslık bekliyorum.

Bazen poza girilen frekans poz kapa sinyali verene kadar bütün karı süpürüyor!
    frekansı aynı..yani 5 daklık sat verince longtan shorta o kademeden geçiyorum.Yani viob o dakikada ne ise o fiyattan...

ama şu var saatlik üstelerle AYNI YÖNDEYSE KALDIRACI BİRAZ DAHA ARTIRIYORUM...Mesela 24 nisandan beri saatlik üsteller(2 ortalama) satda..dolayısıyla o zamandan beri gelen sat sinyaline biraz daha yükleniyorum..

6.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Loading....Coming soon...
    the last 3 days... maybe the last day
    Vade sonu, son haftası ya da son 2 gün süpriz kapanışlar bekliyorum.
    Süpriz olduğu için yazmıyorum.

Çok çok dikkatli olun.

7. Yapı kredi robotu oldu mu
    Malsiz ky kaldı mı
    Pala öcün aldı mı
    İmdi yürek yarulur

Bende Levent e doğru yürüyüşe çıkayım, kulelerin tavanlarına bakarım accuk

Sayfa 70/1005 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız