Sayfa 245/887 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 7089 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

''
    mesaj 1845, 1850, 1855 den devamla, ''yeşil oval hedef'' e artık geldiğimizi, diğer bir ifade ile 27500-32500 USD hedefine ulaşıldığını kabul ediyorum,
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

btc yi bu şekilde şimdilik bir süre bırakıyorum, kendim mesaj 1935 den konuma devam edeceğim

burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. BTC satışta ve son short atağı hem mavi hem kırmızı çizgilerimde şimdilik son bulmuş durumda bundan sonraki hareketler tekerrürde ilk etaplı ? lerine doğru yaşanacaktır

3. eth (ethereum)

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

paladyum haftalık ve günlük grafikler,

esas alım yeri alt üst tüm zaman dediğim 1278.59 yeresini aşağı geçer geçmez, ancak bununla birlikte yelpazeye değişleri al kabul ediyorum, tabi ki kaldıraçlara alt üst yersi altına geçebilir diye dikkat ediyoruz,..
    buradan bir al, alt üst altından iki al gibi düşünebiliriz,

bir arkadaş için çalıştım, ilgilenenleri varsa buraya da attım

paladium

maviye kadar tepti diye düşünüyorum, mavi üstünde kaldıkça longtur, ancak benim öngörüm maviye kadar tepki olduğu yönün de,

mavi tepki sonrası devam etmeyip 12278. 59 alt / üst tüm zaman yersini yaparsa şayet bu ''tüm zamanda al'' olacak,

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    zamanda 60 hafta short arguman,

7 kasım 2022 pazartesi başlangıçlı, 23 . haftadayız,

60-23 =37 hafta kalan

7 kasımdan itibaren short argumanı besleyecek olumsuz olaylar

6 şubat maraş depremi ve abd küçük bankacılık krizi oldu,... 8 şubat barı sistemden silindi, 9 milyar TL alınan hükümet önlemleri ile shortların/ayıların önüne yığıldı, imkb 1 hafta tatil edildi ve 15 şubatta bu önlemlere TVF ve şirketlerin kendi hisselerini alacağız beyanatlarıyla...... endex yönünü yukarı çevirdi,

oradan sonra ben verdiğim grafiklerle pembe çizgi ve 14 mayıs yorumlarını yapıyorum, işte seçim sonrası tekrar yönün coşku sonrası short tarafa olacağını umuyor ve bekliyorum,

çünkü zaman analizm öyle,
    first republic banktan devam mevzuya, ilerleyen haftalarda daha fazla olumsuzluklar olacak mı??? haftalar birer ikişer ilerledikçe belli olur

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1951 den devamla, short arguman şayet derinleşirse bana göre bu şekilde gelişebilir,...düşüncesindeyim,

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

BTC satışta ve son short atağı hem mavi hem kırmızı çizgilerimde şimdilik son bulmuş durumda bundan sonraki hareketler tekerrürde ilk etaplı ? lerine doğru yaşanacaktır

mesaj 1953 ve 1954 den devamla,....

8. bank sonrası BTC de fena aldılar, şimdide fena satıyorlar artık grafik te yereler belli ama, robot hareketler ve algolar çok fena,

bu baskı sonrası çizgi üstünde (27889.xx) kalmayı başarırsa yukarı şans artar gibi geliyor bana
    Son düzenleme : indregandi; 26-04-2023 saat: 23:08.

Sayfa 245/887 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •