''
mesaj 1845, 1850, 1855 den devamla, ''yeşil oval hedef'' e artık geldiğimizi, diğer bir ifade ile 27500-32500 USD hedefine ulaşıldığını kabul ediyorum,
Originally Posted by indregandi
btc yi bu şekilde şimdilik bir süre bırakıyorum, kendim mesaj 1935 den konuma devam edeceğim
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
BTC satışta ve son short atağı hem mavi hem kırmızı çizgilerimde şimdilik son bulmuş durumda bundan sonraki hareketler tekerrürde ilk etaplı ? lerine doğru yaşanacaktır
esas alım yeri alt üst tüm zaman dediğim 1278.59 yeresini aşağı geçer geçmez, ancak bununla birlikte yelpazeye değişleri al kabul ediyorum, tabi ki kaldıraçlara alt üst yersi altına geçebilir diye dikkat ediyoruz,..
buradan bir al, alt üst altından iki al gibi düşünebiliriz,
bir arkadaş için çalıştım, ilgilenenleri varsa buraya da attım
paladium
maviye kadar tepti diye düşünüyorum, mavi üstünde kaldıkça longtur, ancak benim öngörüm maviye kadar tepki olduğu yönün de,
mavi tepki sonrası devam etmeyip 12278. 59 alt / üst tüm zaman yersini yaparsa şayet bu ''tüm zamanda al'' olacak,
7 kasım 2022 pazartesi başlangıçlı, 23 . haftadayız,
60-23 =37 hafta kalan
7 kasımdan itibaren short argumanı besleyecek olumsuz olaylar
6 şubat maraş depremi ve abd küçük bankacılık krizi oldu,... 8 şubat barı sistemden silindi, 9 milyar TL alınan hükümet önlemleri ile shortların/ayıların önüne yığıldı, imkb 1 hafta tatil edildi ve 15 şubatta bu önlemlere TVF ve şirketlerin kendi hisselerini alacağız beyanatlarıyla...... endex yönünü yukarı çevirdi,
oradan sonra ben verdiğim grafiklerle pembe çizgi ve 14 mayıs yorumlarını yapıyorum, işte seçim sonrası tekrar yönün coşku sonrası short tarafa olacağını umuyor ve bekliyorum,
çünkü zaman analizm öyle,
first republic banktan devam mevzuya, ilerleyen haftalarda daha fazla olumsuzluklar olacak mı??? haftalar birer ikişer ilerledikçe belli olur
BTC satışta ve son short atağı hem mavi hem kırmızı çizgilerimde şimdilik son bulmuş durumda bundan sonraki hareketler tekerrürde ilk etaplı ? lerine doğru yaşanacaktır
mesaj 1953 ve 1954 den devamla,....
Yer İmleri