-
Yahu adamlar zaten mafya ,allah bir deseler tüm türkiye kuşkuyla bakar.Bu adamların dinlenmek ve ciddiye alınmak için başka şansları yok.Bunlar doğruyu söylemek zorundalar.Sedat peker tek bir yalan söylemeden bir ton video çekti,bu aşamaya kadar bu adamın da tek bir sözü yalanlanmadı.Zaten yalanlayanı sedat peker yamultuyordu,eminim bu adamın elinde de dediklerini doğrulayacak yeterince belge video ses kaydı falan vardır.
-
Ereğli deki düşüş itkiselleşmez çünkü öyle olursa dolar bazlı 1.48 de tutunamaz dedik ama, itkiselleşti.
Daha doğrusu ya itki bu, buralardan sağlam tepecek, ya da double zigzag direk beyin üstü aşağıya. Ne sıkıntısı varsa artık, bi dediler 25 lerdeyken 18 e inecek çıkan bi gruptu sanırım basmaya çalışan veya toplamaya, ki öyle bir görüntü de verdi, küt kaldırdılar, sonra niye gitmiyor bu derken alelacele 35-53 hareketi yaptı, hareketi tamamlamış oldu. Şimdi de beyin üstü zirveden bu yana %39 düşmüş oldu.
TL bazlı 25.50 ye yolcu gibi, tabi mini bir seçim rallisi olursa bu da zigzag B dalgasına kalkar sert kuvvetle ihtimal min 40 max 45 gibi. Ama dolar bazlıda bu görüntü düştüğünde 1.48 dolar kesmez bunu gibi. YTD
-
Bugün Denizbank limitimi artırdı. Limitten nakit avans çektim ama bu sefer 6 vade vardı en fazla. Aylık %1,36 ile biraz daha çektim. Yarın düğün için peşin yada taksitli bir fark olursa onu kullanırım. Borç artıyor ama olsun bazen peşin ile taksitle çok fark oluyor.
-
Merkez’den sonra Botaş da yalanlamış....
https://twitter.com/botastr/status/1...Cx4Ziwu-otAAAA
....
20 milyar dolarlık ödenmemiş borçlarının olduğuna dair söylentilerin doğru olmadığını da belirtmişler....
-
Doğalgaz yükümlülüklerimiz yapılan anlaşmalar doğrultusunda zamanında ödenmektedir.Ödenmemiş 20 milyar dolar borcumuz yoktur diyor.Misal anlaşma yaptın 20 milyar doları altı ay sonra ödeyeceğim dedin ve şimdi ödemedin.Sen şimdi bu 20 milyar doları ödemediysen yükümlülüğünü yerine getirmemiş olurmusun.Zamanında ödenmemiş bir borçtan söz edilebilir mi.Sen anlaşma yapmışsın borcunu zamanında ödeyeceksin ve ödenmemiş bir borç da yok
)))))))) Ha 20 milyar doları ödedik mi hayır,zamanı gelince ödermiyiz,evelallah.Ben botaş ın açıklamasından mutmain oldum.Siz münafık mualifler zaten botaş allah bir dese inanmazsınız o kesin
)))))))))Sizin kafanız bu işlere basmaz,o yüzden botaşın sizi kaale bile almaması lazım ya neyse.
-
-
-

Originally Posted by
BaşKara
Olaya eğilelim lütfen..
Başkanım eğilince dürtüyorlar başka bir ifade kullanalım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri