Sayfa 115/1005 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Başarılı buluyorum. Foruma suradan buradan aldım sattım yazmak herkesin harcı değildir.

Genelde insanlar şurası üstü olursa buraları beklerim der. Ama suradan long/short demez.

Caho da sert yazar ama seviyeleri verip short long yazar.

Herkesin harcı değil.
    O zaman şöyle yapalım madem şahitsin 23*31=713 mermi yapar ekstrayı sana atsın bakalım halka açık bir yerde ve burada bu işi yeni öğrenmeye çalışaninsanlar burada iken çıkarsın sende gördüm ekstrasını saatleri uygun deyip forum ahalide hakkını verir .
    ilk ben tebrik edicem battal gazinin torunu diye dün buraya istedik atmadı veya es geçti seni şahit gösterdiğine göre seviyor seni
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. Sözlerim vadeli için değildir

Lakin bazı hisseler var onları satan kerizdir benim gözümde ....

ne hikmetse ben alım yaptıkça o hisseleri saldırıyorlar

Türk varlıklarını yabancıya peşkek çekmeyeceğim sahip olduğum hisseyi asla ucuza alamayacaklar nokta...
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,145
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu kadar yüksek getiri varsa neden millet teveccüh etmiyor?

Yüksek kesinti ,vergi mi var?
    Belli bir kazanca kadar vergi yok.
    Buna düşmemek için hanım ile beraber yapmak da olabilir
    Gerçi ev alsan da onun da var. Kiraya versen daha da var.

Neden bilinmiyor. Çünkü anlatılmıyor. Bilen eden az.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Borsada her hangibi bir maddi beklentim varsa

namerttim en adi .... çocuğuyum

kazandığımı hayır işlerini adıyorum artık nokta.....
    Aferin dayucum.....Allah kabul etsin.....sen hep kazanırsın böyle bir düşünceye sahipsen.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,145
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    O zaman şöyle yapalım madem şahitsin 23*31=713 mermi yapar ekstrayı sana atsın bakalım halka açık bir yerde ve burada bu işi yeni öğrenmeye çalışaninsanlar burada iken çıkarsın sende gördüm ekstrasını saatleri uygun deyip forum ahalide hakkını verir .
    ilk ben tebrik edicem battal gazinin torunu diye dün buraya istedik atmadı veya es geçti seni şahit gösterdiğine göre seviyor seni
    Ekstre gerek yok bence foruma yazılınca zaten nick yani kişi forum ismini de risk ediyor.

Psikolojik YAS süreci

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,145
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu kadar yüksek getiri varsa neden millet teveccüh etmiyor?

Yüksek kesinti ,vergi mi var?
    Ha birde genelde TL faiz daha fazla verir ama risk içerir. Millet mevduata bakıyor hemen.

Örnekte 1 milyonu mevduat yaparım 350.000 yılda. Ayda 29.000 alırım daha iyi diyorlar ama kur riski görmüyorlar. Eurobond işi de boş ver oluyor hemen.

Psikolojik YAS süreci

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Astrolog MERAL abla ,15 gün içinde ölecek SİYASİNİN ismini bu gün açıklayacaktı...Açıklamış mı?

Abla hayatının kumarını oynadı:Ya herro ya merro...ya kahraman olacak ya da kariyeri bitecek
    Ünlü astrologları arasında yer alan Meral Güven gündem olan bir tahminde bulundu. Öngörüsü ülke gündemine bomba gibi düşerken Astrolog Meral 2023 seçim kehaneti ne? Astrolog Meral kimin öleceğini iddia etti, merak edildi.

ASTROLOG MERAL 2023 SEÇİM KEHANETİ NE?
    Astrolog Meral Güven iddia edilen kehaneti yalanlayarak, paylaşımın asılsız olduğunu ifade etti.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    713 kontrat 5.5 milyon gibi bir para mı yapıyor?

Sayfa 115/1005 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •