Sayfa 124/1005 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Çok naz yaptı...Şİmdiye 5500 ler yanmalıydı. Yarın da 6000 ler. YKB oğlum sen manyak mısın. Bir günde 400 puan aldığını bilirim.
    10 puanı bile g*t zoruyla alıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Tamam da para sonsuz herhalde.Çünkü bu arkadaş aynı zamanda 10 hissede de spot mal alıyorum diye yazıyor.200 milyon portföyü olan birisi bir kontrat bir kontrat her düşüşde açabilir tabi sorun değil.Hiç de kaybetmez oda kesin.Mutlaka bi yerden döner.Ama uğraştığına değer mi bilemedim.Aylık Yüzde 2-3 banka faizi olan bir yerde 200 milyon zaten hiç bişi yapmasanız bile size ayda 4-6 milyon kazandırır.Bu değerin üzerinde aylık yüzde 5-10 kazanan adam kardadır.Yoksa beyhude çaba show ego tatmini ne derseniz işte.
    Çokta takma böyle şeylere,bakma sen hepimiz zarardayız,,, maksat vakit geçsin.
    yoksa borsada fırsatlar hiç bitmiyor, ömür biter borsa bitmez...ego olmazsa kimse yazmaz, niye yazsın!! kimse kimseye para kazandırmak mecburiyetinde değil ama ego için yazılır, çünkü kazan anı tebrik ederek ödüllendiriyoruz
    Alırsın ford olursun lord
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Niye kıskanıyon
    Göstere göstere ütmenin hazzı bi başka oluyor, uslu dur bozma keyfimizi
    Datlım gıymatlım bidenem senin keyfinize Bozkaya çalışmanın gözünü oyarım

4. pozisyonları kapattım sabah belirttiğim kchol,kuş kar yazdı .
    toaso dan tokat yedik bilançoyu alırlar dedik tık yok bakalım ilerleyen saatlere göre hareket edicem.
    şimdilik kenara geçtim.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. Alım durduğu an süzüle süzüle aşağı her şey saman alevi gibi.

6. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bugün yılın dördüncü Para Politikası Kurulu toplantısını gerçekleştirecek ve saat 14.00'te faiz kararını açıklayacak. (Beklenti: 8.5%, Önceki 8.5)

7. Geçen biri TV'ye çıktı biz artık taze para sokmuyoruz birini alıp diğerini satıyoruz diyordu. Genelde pahalı olanı alıp ucuz olanı satıyorlardır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. nevsin mengu
    @nevsinmengu
    ·
    3s
    Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan enteresan soru: "Siz olsanız bir yere giderken ailenizi Kılıçdaroğlu'na mı emanet edersiniz Tayyip Bey'e mi emanet edersiniz?"

Haber Report
    @HaberReport
    ·
    17s
    Binali Yıldırım: “Bu seçim, işgalcilere karşı istiklal mücadelesi seçimidir."

bunlar gibi bir sürü beyanatı görünce bu aralar iktidarın işi bayağı zor gibi , anketlerden şüpe ediyordum bu nedir ya.
    yazık.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 124/1005 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •