Sayfa 135/1005 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: Viop L

1. Genç adam , tabi dipçik gibi duracak...

2. Kademeler öyle boş ki 200-250milyon organize serbest satış göndersen ağırlıklı tahtalarda endeks şak diye devre keser

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Gayet sağlıklı turp gibin duruyor işte
    sağlık ile ilgili haberler spekülasyona girmiyor mu?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

pala kafayı kırdıracak,sonunda..
    nedir bu? ekranın başından ayrılamıyorsun?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,274
    Blog Entries
    1
    O santral gayet yeni nesil bir santral. Çoğu elektrik üreticisini batirabilecek kapasiteye sahip. Boşuna halka açılmıyor çoğu.

Nükleer santral yapısı gereği dur kalk yapamaz. Her sene 1 ay kadar yakıt değişimi durumu olur ama o bile yavaşlar iken elektrik üretir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6. gold da çakmışlar yaw
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    sağlık ile ilgili haberler spekülasyona girmiyor mu?
    Giriyor tabi niye girmesin.

Bana dediyseniz şayet nükte de mi yapmayalım hocam

8. Yazmayım diyorum olmuyor, arkadaşlar böyle bankaya gittim para vermediler yazmayın, o an belki ellerinde yoktur, bi koşu gidip yan komşu bankadan alır verirler. Korkmayın paranıza bişii olmaz.
    ama böyle yazılar vatandaşta panik oluşturur, herkes parasını çekmeye giderse izdiham olur herkes zarar görür.
    Bakın ben size yaşadığım bi olay anlatacam. Bankaya gittim baktım içerisi kalabalık işimi sonra yaparım deyip bankanın önündeki atm den paramı çekeyim dedim, kartı soktum makina para yok dedi en yakın atm nin adresini verdi,way arkadaş dedim şansa bak. tabii arkamda kuyrukta bekleyenler var, para yok diyince onlarda mırın kırın etti. Neyse ben içeri girdim en yakın müşteri temsilcisine atm deparanın omadığını makinaya para koymalarını rica ettim. Cevap ne dese beğenirsiniz... Bugün maaş günü ayrıca bayram ikramiyeleri de yatınca hurrraa o gün mahalledeki tüm emekliler maaşını çektiği için bankada para bitmiş, akabinde merkezden hemen ekip yola çıkmış para geliyor dedi...
    Bunu art niyetli biri her yöne çeker isterse
    Yani demek istediğim böyle panik yaptıracak alıntılardan uzak durun. Sizde onları alıntıladığınız için bilmeyerek spekülasyona vesile oluyorsunuz.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 135/1005 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •