Sayfa 147/1005 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: Viop L

1. Türkiye'de yatırımcı sermayesi yok, hisse alanların trade amaçlı geldiğini biliyorlar, alıcı gelince satıyorlar, satıcı gelince alıyorlar.

Şirket ele geçirme vs hikayesi de yok, herif çok rahat satıyor çünkü hisse alan %10-20 düştü mü küsüp satıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Bugun krtik desteklerden iyi bir tepki vermesi gerekirdi...Ama çok cılız bir artı kapanış yaptı......Badem Badem diye diye kendimizi iyi avuttuk.... Sistemler Ocak ayı için bu düşüşü bas bas bağırıyordu...Ama uymadık....Yok seçim varmış....Yok hükümet düşüşe müsade etmezmiş....Kimse piyasadan daha büyük değil...Bu en bilinen ilkeyi göz ardı ettik......

Seçime 2 hafta kaldı.....varlık fonu aldı aldı...Almazsa piyasa yapıcının kanlı ve sinsi gözlerinde %10 kadar daha aşağısı ışıldaniyor ..bana göre tabi..

müflis tüccar, karısının bileziklerini bozdururmuş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,269
    Blog Entries
    1
    Yarın vade sonu. Diğer vade içinde ise seçim var.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Türkiye'de yatırımcı sermayesi yok, hisse alanların trade amaçlı geldiğini biliyorlar, alıcı gelince satıyorlar, satıcı gelince alıyorlar.

Şirket ele geçirme vs hikayesi de yok, herif çok rahat satıyor çünkü hisse alan %10-20 düştü mü küsüp satıyor.
    Bazan burda ereğli dillendiriliyor, suyuniçinde kalmasının sebebi de muhtemelen alıcı en çok o tahtaya geliyor olmalı, ky sabah alıyor bakıyor tık yok akşama herife geri veriyor heralde
    Hamdım Piştim Yandım

6. Ereğli geri alım. Cari fiyattan hepi topu 30milyon lot yapar. Mittalin 2 günde kustuğu mal. Laf olsun diye gelmiş

Şirketimizin 31 Mart 2023 tarihli 79 no.lu Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda onaylanmış olan "Pay Geri Alım Programı" ve 27 Nisan 2023 tarihli Yönetim Kurulu kararı kapsamında verilen yetkiye istinaden;

- Şirketin kendi paylarını geri alması için ayrılacak fonun en fazla 1.000.000.000,00 (Bir Milyar Türk Lirası) olarak belirlenmesine,

- Pay geri alımına ilişkin gerekli her türlü işlemi yapmak üzere Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Aza ile Finansal Yönetim ve Mali İşler Grup Başkan Yardımcısı'nın münferiden yetkilendirilmelerine karar verilmiştir.

7. Ford elektirkli araç reklamı yapıyor, TOFAS'dan elektirkli araba hamlesi gelmedi gibi. TOFAS Türkiye Stellantis'i alınca oradan bir sinerji sağlayabilir ama 4-5 kat artma potansiye nispeten zor. ABD'li FORD ile kıyaslamak lazım.

Bu arada TOFAS Stellantis ticari araçlarına perdeleme yapar ise FORD daha rahat edebilir.

Ford'un limanı da büyük avantaj en az 500 milyon dolar yazmak lazım oraya.

Ford Otosan ve TOFAS sıralaması
    https://companiesmarketcap.com/autom...by-market-cap/

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Ereğli geri alım. Cari fiyattan hepi topu 30milyon lot yapar. Mittalin 2 günde kustuğu mal. Laf olsun diye gelmiş

Şirketimizin 31 Mart 2023 tarihli 79 no.lu Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda onaylanmış olan "Pay Geri Alım Programı" ve 27 Nisan 2023 tarihli Yönetim Kurulu kararı kapsamında verilen yetkiye istinaden;

- Şirketin kendi paylarını geri alması için ayrılacak fonun en fazla 1.000.000.000,00 (Bir Milyar Türk Lirası) olarak belirlenmesine,

- Pay geri alımına ilişkin gerekli her türlü işlemi yapmak üzere Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Aza ile Finansal Yönetim ve Mali İşler Grup Başkan Yardımcısı'nın münferiden yetkilendirilmelerine karar verilmiştir.
    bunu açıklaması alacağı anlamına gelmez. zaten tr ky'si 5 liraya bile gelse alamaz. 2 lira hesabı yapar. anca laf-ı güzaf.

çok zor bir sene oluyor. başka tahta olsa 5 liraya yapışırdı.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 147/1005 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •