Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8019 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ev zarar
    Araba zarar
    Faiz zarar
    Kkm zarar
    her şey külliyen zarar.
    Peki napalım Pablo Escobar gibi şömine de mi ? yakalım ısınmak için.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Dostlar kredi kart limitimi banka yukseltmis, diger bankada ufak bir degisiklik talep ettim ama tum limiti ilk banka kapmis, MT ye bildirdim onun denetiminde bile olmadan sak diye yukseltmisler bu konuda ne yapilabilir

MT ye soyledim elbette

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Ev zarar
    Araba zarar
    Faiz zarar
    Kkm zarar
    her şey külliyen zarar.
    Peki napalım Pablo Escobar gibi şömine de mi ? yakalım ısınmak için.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Dostlar kredi kart limitimi banka yukseltmis, diger bankada ufak bir degisiklik talep ettim ama tum limiti ilk banka kapmis, MT ye bildirdim onun denetiminde bile olmadan sak diye yukseltmisler bu konuda ne yapilabilir

MT ye soyledim elbette
    Mobilden gir düşür kk limitini
    bir halt olacağı yok.

Elbette talep ettim bir hafta icinde tel acicaz filan yazdi ekrana...
    MT ye soyledim bu durumu o da grip imis evde yim dedi ilgilenecek bu hafta ici

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Mobilden gir düşür kk limitini

5.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku

MT ye soyledim elbette
    Benim bankadan geçen mesaj aldım limit yükseldi diye. Bundan bağımsız hastahane harcamaları için ekstra limit koymuşlar kimin aklına geldiyse güzel olmuş.
    Bu seçimde sağlık sistemi pek konuşulmadı. Yapılması gereken çok şey var. Umarım yeni dönemde bu konuya gereken önem gösterilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir kredi karti bogazina kadar doldu malum eurobond vergi odemek icin onu kullanmistim orda biraz alan acmak istedim bugun ve baktim izin vermedi diger banka tum alani isgal ettigi icin onun uzerine ne yapabilirim demistim...

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Benim bankadan geçen mesaj aldım limit yükseldi diye. Bundan bağımsız hastahane harcamaları için ekstra limit koymuşlar kimin aklına geldiyse güzel olmuş.
    Bu seçimde sağlık sistemi pek konuşulmadı. Yapılması gereken çok şey var. Umarım yeni dönemde bu konuya gereken önem gösterilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku

MT ye soyledim elbette
    otomatik limit artırım seçeneğini iptal edin. Ayrıca benim de başıma geldi. Akbank
    bende hiçbir şekilde artırmıyor. Diğer limitleri düşürün diyor. Ama enpara kart , teb ve vakıfbank şak diye artırıyor. Bu ara kısıtladılar artışları. Beyan edilen geliriin 4 katı koşulunu karşılasak dahi bazı bankalarda sıkıntı çıkıyor.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

yok ole bir secenek isaretlemiyorum zaten ama bunlar kendilerince artirdi belki
    yarin MT ye tekrar bilgi geceyim...

Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    otomatik limit artırım seçeneğini iptal edin. Ayrıca benim de başıma geldi. Akbank
    bende hiçbir şekilde artırmıyor. Diğer limitleri düşürün diyor. Ama enpara kart , teb ve vakıfbank şak diye artırıyor. Bu ara kısıtladılar artışları. Beyan edilen geliriin 4 katı koşulunu karşılasak dahi bazı bankalarda sıkıntı çıkıyor.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •