Sayfa 170/1005 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Viop L

1. İş yatırımın yerinde olsam tabana serbest satışları yazarım 4 ten sonra. Kademeler zaten boş mal altına yatan yok. Dakikasında ilk devre kesici. Açılır açılmaz ikinci devre kesici. Tertemiz

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Gardaşim dayak yerken nasıl durmak gerekir ne söylemek gerekiyor. Bunun bir adabı usulü var mı. Bu konuda acemiyim de.
    Sabit duracan,hırsını alana kadar gıbraşma, yorulunca bırakıyor ama yıkılırsan moku yedin, yatırır diker
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Seçimden önce Memedabi gelir diye tırsmasam ben de alacam ama....
    Uzaktan görünen silueti Memedabi'ye benzetiyorum.
    MEMEDABİ or no MEMEDABİ... MEMEDABİ gelse, bütün borsa taban yerken bunlar tavan gitse fena mı olur

Veya buradan hepsi dönse bunlar da rok rok rok rokur rokurroket gitsin ona da fitim

ben kazaniym de nolursa olsun diom ağam özetle

var işte bi hayalimiz

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    4690 bögesine kayış devam ediyor bu bölge %38 fibo bölgesi altı 2 günlük kapanışta pıst 100 de 4380-4400 bölgesi gündeme gelir benim graflarda
    4690- 4700 bölgesine geldik 15.00 barı ile bu bölge görülüp karar verecek sistem. tepki bölgesi gücü yeterse.
    ya 31+31+31+31
    yada 69+69+69+69 şifremiz bu.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sabit duracan,hırsını alana kadar gıbraşma, yorulunca bırakıyor ama yıkılırsan moku yedin, yatırır diker
    Engelli indirimi yada engelli ye başka türlü davranış torpil yok mu bea

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    aha hoççağalın ğidiyom ben demişin sen de reisim... çok sakat profil resmi olmuş KEDÜ den AYU ya geçiş yarar mı yaramaz mı bize ne dion

abi türkiye cumhuriyeti başbakanı gitti ciddi ciddi tahtaya hoççağalın ğidiyom ben yazdı ya

o gün herhalde memlekettem umudu kestim, ama hala da kesmedim ne garip memleket ya

parayı vursak da dönsek diye uğraşıyorum, hep zarar hep zarar abü ben böyle şey görmedim ya

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayu saldırısı olunca da aynı tavsiyelerde bulunuyorlar

gerçi ayu yere düşdümü gidiyomuş demek bu fırsatı değerlendiriyor ..vay pşt vay

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    aha hoççağalın ğidiyom ben demişin sen de reisim... çok sakat profil resmi olmuş KEDÜ den AYU ya geçiş yarar mı yaramaz mı bize ne dion

abi türkiye cumhuriyeti başbakanı gitti ciddi ciddi tahtaya hoççağalın ğidiyom ben yazdı ya

o gün herhalde memlekettem umudu kestim, ama hala da kesmedim ne garip memleket ya

parayı vursak da dönsek diye uğraşıyorum, hep zarar hep zarar abü ben böyle şey görmedim ya
    Çağrı sen böyle yapmazdın seni sensörler iyi çalışıyordu. Seni ben cin gibi bilirdim seni de zopaliyorlarsa biz mezara girip teslim olalım.

Sayfa 170/1005 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •