Sayfa 175/1005 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Viop L

1. Akbnk alalım mı abka abi
    Hamdım Piştim Yandım

2. Endeks ve bazı Ana tahtalarda 5 dklıklarda flama yapmaya başladı. Bakalım gücü nereye yetecek.

3. Halka arz yerine borsacılarin ırzına geçiyorlar gibi sanki. İnvestte ki yorumları okuyunuz hepsi beddua eder sevime böyle gidersek nebatinin gözünün içine girerler

4.  Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    Tepki. Ciliz kaldi. Bir tepki daha gelir mi ki? Kimse girmiyor kagitlarin altina. 2-3 kademe alip birakiyorlar. Alti bos kagitlarin.
    4700 altında 3000 değil de, 3500 e kadar hakikaten bişey yok, inanılmaz epik bi düşüş olur. Vermez ya. Vermez gibi geliyor tepki eli kulağındadır düşecekse de böyle taş gibi düşmezsin hımınaüü

Pozum yok bu arada, KOZAA pozdan saymıyorum yüklenmeye devam ediyorum

5. Dow un acilisini bekliyorlar. Dow asagi bist daha da dibe gider. Dun nasdaq kapanista almislardi
    Bugun bunu geri verirler acilista sonrasi dan dun

6. Ekran başındakilerine yönelik bir hamle oldu gibi
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. eregl leri gönderdim yerine petkm e ilave yaptım 13,61 maliyet oldu petkm de .. taşıyacağım artık vadem uzun..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Palanın en kolay kaldıracağı tahta şuan garan
    Diğer sanayi tahtalarının grafikisi bozulduğu için o tarafla uğraşmıyor olmalı, zorda kalırsa
    Belki kuşu destekler
    Hayret bugün arçlk ve ereğli alıyor, garan zaten palanın topladığı tahta, o yüzden çok rahat yeşillendiriyor
    Ben kuşu oyuna sokar diye düşündüydüm demekki o tahta henüz kıvama gelmemiş. Birde dikkatimi çeken bim var üç gündür zopa yemedi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 175/1005 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •