Suç biz de değil YKB adam sandık, meğerse öküz çıktı. Trene bakar gibi baktı. İğdiş etmişler sanırım. Aksiyon alamadı.
Suç biz de değil YKB adam sandık, meğerse öküz çıktı. Trene bakar gibi baktı. İğdiş etmişler sanırım. Aksiyon alamadı.
Bu ay başında arabam arızalandı 95k kı.ımıza girdi durduk yere. Sistemleri bir kenara bırakıp endekste gapi hedefleyerek şort girdim, sonrasında epey zararda da oturdum ama sabırla bekledim, çok şükür bugün gapi doldurunca borcu kapatmış oldum. Bereketli bir aydı.
Yeni vade çok pahalı hiç elim gitmiyor. Biraz dinlenelim bakalım ya da hisse vadelilerden seçmece yapacağız.
Herkese bol kazançlar.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Muhalefet gelir ise daha evrensel ilkelere göre oynarız, iktidar devam eder ise sürekli ters köşe devam eder gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Musluk başında kim varsa sana ne layık görüldüyse o kadar su alabilirsin.
Deniz Baykallı zamanları hatırla her hop aşağı hop yukarı. Hükümeti yıkacam dediğinde -%5 aşağı, yıkmayacam dediğinde %5 yukarı. Dıstan destekliyordu.
O nedenle beklenti içine girme. Gölge etmesinler yeter.
babala tv'de bilge yılmazın röportajı vardı. ilginç bir programdı. ben hiç bir zaman cb adayı olmak istemedim ama ekonomi yönetimine talibim dedi. çok dikkate değer birisi. yakın zamanda çokça adını duyacağız. ikincisi de imamoğlu olur.
eğer anketler yanılmazsa kk cb oluyor. ama muhtemel bir erken seçimde veya bir sonraki seçimde veya bir parlamenter sistem seçiminde akp'den boşalan zemini en fazla kaplayacak parti iyi parti olur. bunun farkındalar mı? bence değiller.
tr'de bazı kesimler default olarak kıt zekalı. elindeki imkanları göremiyor.
audentes Fortuna iuvat
Yapıkredi hazirana taşınmış.
Yer İmleri