Sayfa 201/1005 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    1-2 gün önce kapattım fark düşmeye başladı.

bu sabah tekrar 425-450 arası açtım baktım olmuyor 490 da zararına gene kapattım.
    son dk 540 larda gördüm.
    lanet olsun dedim bu günkü düşüs opsiyonlarda Ölüleri canlandırıp karlardan çok sildi. kalan bakiyeyi bir göreyim Salı günü ya tekrar başlarım yada yıllık izin var bı ay sonuna kadar
    seçim meçim riskini ekran başında olmam diye poz. almakta pek mantıklı gelmiyor ama işlem yapmadan boşta da duramam

martingale robotu hisselere kurup bırakmak lazım düştükçe alsın yükseldikçe azaltsın satsın.

sonuç olarak şu an bende tam ne yapacağım kesin karar vermedim, bilmiyorum.
    mayıs ayı bi başlasın bakalım hayırlısı.

herkese yeni vadede bol şanslar.
    Grid trading robotu yazıyorum, para yönetimi ile özellikle bant içinde yatay piyasada iyi para bırakabilir.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Son yarım saat çok kanlı geçercek bence, fena vuruşma oluyor, keremalkm abi batmasa iyi
    Keremalkm abi zopa yiyeceğini tahmin etmiştim, içime doğdu kafana darbe geldiyse demek, beni ondan big abi ile karıştırman normal, relaks ol ben sanal takılıyorum seni üten Bigshort dayu ben değilim
    Hamdım Piştim Yandım

3. Vadelide short açıp, aynı tutarda hisse vadelide long açmak mantıklı mıdır? Örneğin 12. ay vadelide shor açıp yaklaşık 100 bin tl ile 10 kontrat yine hisse vadelide Akbnk, garan, sahol, kchol, sise, eregli, thyao gibi 8 10 kağıtta long olmak avantajlı olabilir.

Örneğin 12.ayda 5 short açarsak bu bahsettiğim kağıtlarda ne kadar tutarda long açmam gerekir. Riski nedir.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok abi isterden yönetime sor
    Tamam sorun yok. Bigshort okul falan yaptırıyorum dedi, sende cami, medrese yaptırıyormuşsun.. Diye dedikodular var

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bigshort bizim bozkurt değil mi!?
    Ordan da yazıyor..

Pozisyonlar sanal diye biliyorum..
    Abi ikisi de B ile başlıyor ama biri Bozkuş diğeri Bozkuş un bigbig dayusu. Bugün baya bir kesim dayak yiyerek şuurunu kaybetmiş durumda. Şuurumu kaybettim hükümdar.

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Tamam sorun yok. Bigshort okul falan yaptırıyorum dedi, sende cami, medrese yaptırıyormuşsun.. Diye dedikodular var

Yok abi mezar yeri yaptırıyor bulursa palayi gömecek. Ha başdanışman olup parayı bulduysa o ayrı.

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    babala tv'de bilge yılmazın röportajı vardı. ilginç bir programdı. ben hiç bir zaman cb adayı olmak istemedim ama ekonomi yönetimine talibim dedi. çok dikkate değer birisi. yakın zamanda çokça adını duyacağız. ikincisi de imamoğlu olur.

eğer anketler yanılmazsa kk cb oluyor. ama muhtemel bir erken seçimde veya bir sonraki seçimde veya bir parlamenter sistem seçiminde akp'den boşalan zemini en fazla kaplayacak parti iyi parti olur. bunun farkındalar mı? bence değiller.

tr'de bazı kesimler default olarak kıt zekalı. elindeki imkanları göremiyor.
    Muhalafet partileri arasında ülkeyi yönetebilecek kadar bilgi ve donanıma sahip, ve liderlik rolünü başarı ile sürdürebilme konusunda bana göre Sinan Oğan açık ara önde....siyaset arenasında donanım, bilgi, kişilik ve liderlik konusunda alternatiflerin bu kadar zayıf ve kalitesiz olduğu bir dönemde Sinan Oğanı Türkiye için bir kazanç olarak görüyüorum.....Ekrem İmamoğlu kötü bir suleyman Demirel yada RTE kopyasından öteye geçemez.....Ama parti içinde arkası çok kuvvetli....Türkiye de liyakat işlemez...

Millet itttifakı içinde Ekonomi ile ilgili en çok tutarlı ve mantıklı konuşan Bilge Yılmaz dır...CHP içinde hiç kimseyi göremiyorum......Eğer Millet ittifakı kazanır ve ekonomi yönetimi İYİ Partili ekiplere verilirse bu ekonomi için bir şans ve fırsat olur kanısındayım....Şayet ekonomi yönetimi CHP kadroların eline geçerse bugünleri bile mumla arayacağımıza inaniyorum....

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku

Bende ne gezer o kadar para, yımırtalı pide parası çıkartacam diye akşama kadar zopa yiyoruz burda
    Sen boşver şindi onu bunu da kulislerde konuşulan doğru mu, çok feci dayak yedi keremalkm diyorlar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 201/1005 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •