Sayfa 208/1005 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Viop L

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,293
    Blog Entries
    1
    https://bluedollar.net/

Peso serbest piyasada değer kaybetmeye devam. Peso KKM cileri ciyak ciyak.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Budur reis
    herkese iyi tatiller.
    Koç salı günü düşerse benden mi bilecen suçlu ben mi olucam, bu nasıl totemdir arkadaş
    Uzun süre borsada olanların psikoloji bozulur derlerdi de inanmazdım.
    Kimi düşsün ister kimi çıksın ister, enteresan bi iş bu borsa
    Herkesin gönlüne göre olsun.
    İyi geceler.
    Hamdım Piştim Yandım

3. Unhappy

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Kendimi bu işte iyi görürdüm.
    Çok uzun süredir Viop yapan biri olarak ciddi de tecrübe sahibiyimdir diye düşünüyordum ki çokta iyi paralar kazandım.
    Bugün çok çok güzel dayak yedim.
    En güzellerinden biriydi.
    Sebebi açgözlülük, bırakmadım ve gereken dersi bir kez daha çok pahalıya ödedim.
    Son 10-12 günlük kazancı tek günde verdim.
    Açgözlülük ve gereksiz hırs çok kötü, sabah Bulut uyarırken haklıydı ama devam dedim.
    Kazanırken yazmak güzel kaybederken de yazabilmem lazım.
    İyi akşamlar , iyi tatiller herkese.
    ah be dostum vade sonu dedik...

çakacaklar 5.000 dedim...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Ne oldu, astranot mudur, astrolog mudur? Birisi ölecekti, onu açıklayacaktı. Tırsmış galiba, açıklama yapsa burada gündem olurdu herhalde.

Hayır, böyle saçma sapan tipleri bu başlıkta neden gündem yaparsınız onu da anlamam.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ben de uzun vadeli hisselerden portföy yaparım ama can sıkıntısından hergün birini seçer trade ederim.Tamamen vakit geçsin diye.
    Kendime güveniyom .Palaya güvenmiyom.
    Du bakiim bugün kaç emir vermişim.

not: yaklaşık 680 emir.
    Gerçekleşen 450
    İptal edilen 230.(seans kapandığı için iptal edilenler dahil.

genelde emirlerimin yüzde 90-100 ü o gün tek bir hissededir.
    Emirler tamamen manuel robot yok.
    Manuel işlem olarak sayı oldukça iyi.
    Maşallah diyelim

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Koç salı günü düşerse benden mi bilecen suçlu ben mi olucam, bu nasıl totemdir arkadaş
    Uzun süre borsada olanların psikoloji bozulur derlerdi de inanmazdım.
    Kimi düşsün ister kimi çıksın ister, enteresan bi iş bu borsa
    Herkesin gönlüne göre olsun.
    İyi geceler.

Ex 2000 bugün yarım saatte devre kestirdi.

Salıya taban kilitlerse senden bilip şıhım derim.
    % 2-3 düşerse sayılmaz.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

7. Evet iyi salladı güzel verdi aldı ama artık buradan bununla iddia olmaz. Bana göre istediği yere kadar basabilir istediği yerden de dönebilir hepsine bi bahane buluruz ama gerçek şu ki 3500 e kadar ciddi bir şey yok önü açık.

Birkaç gün alıp sonra daha şiddetli verebilir, zor kısmını yaptı sattı zaten algıyı da bozdu longcu toplaya toplaya basarsa şaşırtmaz.

Ben yazdan sonra yine ralli bekliyorum. Pozlarımı aldım alıyorum çil çil altınlarımı bozdum bilançolara bakıp bakıp borsaya geliyorum.

Gerçek şu ki borsanın verdiği parayı başka hiç bi enstrüman veremez, işini bilene.

Bi de VOB u becerebilseydik çok iyi olacaktı ama hala beceremiyoruz elim shorta gitmedi mesela 1 haftadır görüyorum ısrarla da yazıyorum ama short açamadım TL deval yer korkusundan. Hayırlısı olsun biz de böyle imişiz demek ki.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Evet iyi salladı güzel verdi aldı ama artık buradan bununla iddia olmaz. Bana göre istediği yere kadar basabilir istediği yerden de dönebilir hepsine bi bahane buluruz ama gerçek şu ki 3500 e kadar ciddi bir şey yok önü açık.

Birkaç gün alıp sonra daha şiddetli verebilir, zor kısmını yaptı sattı zaten algıyı da bozdu longcu toplaya toplaya basarsa şaşırtmaz.

Ben yazdan sonra yine ralli bekliyorum. Pozlarımı aldım alıyorum çil çil altınlarımı bozdum bilançolara bakıp bakıp borsaya geliyorum.

Gerçek şu ki borsanın verdiği parayı başka hiç bi enstrüman veremez, işini bilene.

Bi de VOB u becerebilseydik çok iyi olacaktı ama hala beceremiyoruz elim shorta gitmedi mesela 1 haftadır görüyorum ısrarla da yazıyorum ama short açamadım TL deval yer korkusundan. Hayırlısı olsun biz de böyle imişiz demek ki.
    Çağrı beğendiğin bilanço var mı çok tatsız geliyor genel olarak

Sayfa 208/1005 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •