Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
Bu da GEDZA 'cılar için gelsin...

Temiz çalışılmış. Artık bir lot durumu söz konusu değil...

Burada da dikkat çeken 10 lot altında birkaç kurumdaki birbirine olan paslaşmalar...

Bunları anlamlandırmak lâzım. Ya zaman içerisinde inceleyerek kendim çözeceğim, ya da bir bilen bana yardımcı olacak. Yardım etmek isteyen olursa seve seve her türlü yardımını kabul ederim...

GEDZA için sosyal medya indikatörüne bakmakta fayda var. Orada bir alıcı geldi.Ardından başka küçük alıcılar geldi. Küçük alıcıların ve gelen ilk alıcının malını tahtada hakim olmak isteyen aldı.mallar net bir şekilde biraz maliyetli bir şekilde olsa da toplandı. Asıl derdi buradan sonra ne olacak. Gidecek mi ? Sanmam. biraz oyalanır. Sektöre ve şirkete ilgisi olanların uzaklaşmasını bekler yatayda ya da aşağı doğru süzülmek ister belki, tabi mal kaptırmadan usul usul ben düşüyorum demeye getirir. Ama düşmez. Keskin düşüşler yapmaz. Keskin düşüşlerde lot kaybı yaşar. Eğer paslaşacağı eküri bulursa işler değişebilir. Ama biraz uzunca bir süre ilgi ve alakanın üzerinden çekilmesini bekler diye düşünüYORUM
Alacak olanlar beklemeye razı olacak. İçerde olanlar da sabır taşına dönecek gibi duruyor. Çatlamazlarsa.